Laminaat vloeren

Het ontwikkelen van kwalitatief zeer hoogstaande en duurzame producten is bij Issa vloeren tot norm verheven. Omdat we weten dat wij u daar een groot plezier mee doen. In onze collectie vind u ook extra lange en extra brede laminaatplanken die de natuurlijke uitstraling van uw ruimte ten goede laat komen. De beste collectie laminaatvloeren met natuurlijke designs, puur een kwestie van zorg, aandacht, innovatie en luisteren naar uw wensen en eisen. Wij kunnen ook de bijpassende plinten leveren.

Het is puur esthetisch, slijtvast, snel geplaatst door onze vakmensen, gemakkelijk te onderhouden en duurzaam. Het heeft de natuurlijke uitstraling van echt hout en is net zo sterk. Het natuurlijke karakter van de laminaat planken springt direct in het oog. Met veel zorg en oog voor detail is een hout-look neergezet die zijn gelijke niet kent. Oersterk, degelijk laminaat met een oersterk kwaliteit die tegen een stootje kan. Schoenen, hakken, noppen, wielen, speelgoed en meubels, laminaat die krasbestendig en slijtvast is.

Ruime keuze in kleuren

Bij Issa vloeren vind u de trendy kleuren, de tint en de natuurlijke designs die passen bij u persoonlijke smaak en uw woning. Wij bieden een ruime keuze, een kijkje in onze showroom zegt zoveel meer. Laminaat die ook geschikt is voor winkels, restaurants, praktijk en wacht ruimte. De trendy collectie met een aantrekkelijke prijs, uitstekende kwaliteit met nieuwe trendy en frisse designs, langere, wijdere en dikkere planken geven uw interieur een sjiek aanblik en vergroten het ruimtelijke effect.

Uw vloer ziet er nog mooier uit als de vloer netjes is afgewerkt met een bijpassende plint. U kunt kiezen uit een plakplint, een overzetplint of een MDf plint op kleur. Ligt u vloer vrij van de muur, dan dekt de plakplint deze smalle ruimte netjes af. De overzetplint- met bijbehorende hoekstukken- bevestigt u aan de muur, bekabeling kunt u hier achter kwijt. Ook de elegante hoge plint zorgt voor een fraai opgeruimd gezicht in uw kamer want ook hier kunt u de bekabeling achter kwijt. Welke plint u ook kiest, elke dag geniet u van de naadloze afwerking van de bijpassende plinten.

Voordelen laminaat

Laminaat is een zwevende vloer, zelf te plaatsen, nauwelijks verkleurend en gebruiksklaar. Het is bovendien hard, beschadigt niet snel en is in aanschaf voordelig. Het is de ideale vloer voor mensen die geen groot onderhoud willen of een apart design zoeken.

Nadeel van laminaat

Het meeste laminaat is erg gevoelig voor vocht, dweilt u de vloer te nat dan kan dat nadelige gevolgen hebben voor de levensduur van uw laminatvloer. Doordat laminaat gemaakt is van een persing HDF is de vloer vaak gehorig en voelt hij kil aan, door onze ondervloer toe te passen zal het loopgeluid tot maar liefst 60% afnemen.

Maak direct een afspraak met onze adviseur! 072-5404590

Vraag een offerte aan en ontvang de prijs voor dit product * Verplichte velden


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Kom langs in onze inspirerende en overzichtelijke winkels en ontdek de nieuwste woontrends.

  Adres: Edisonweg 1, 1821 BN Alkmaar Openingstijden:
  Maandag 12:00 - 17:00
  Dinsdag 10:00 - 17:00
  Woensdag 10:00 - 17:00
  Donderdag 10:00 - 17:00
  Vrijdag 10:00 - 16:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag gesloten
  Adres: Buitenveldertselaan 110, 1081AB Amsterdam Openingstijden:
  Maandag op afspraak
  Dinsdag op afspraak
  Woensdag op afspraak
  Donderdag op afspraak
  Vrijdag op afspraak
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag gesloten
  Chat openen
  Hulp nodig?
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?