Cementgebonden gietvloer

Een cementgebonden gietvloer is een soort gietvloer die wordt gemaakt van een mengsel van cement, water, pigment en soms ook vulstoffen zoals zand. Het resultaat is een vloer met een strak uiterlijk en een industriële uitstraling.

Cementgebonden gietvloeren zijn duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ze zijn ook geschikt voor gebruik in vochtige omgevingen, zoals badkamers en keukens, omdat ze niet gevoelig zijn voor vocht en schimmel.

Het aanbrengen van een cementgebonden gietvloer is een arbeidsintensief proces dat alleen door professionele installateurs zoals Issa vloeren wordt uitgevoerd. Het proces omvat het voorbereiden van de ondervloer, het aanbrengen van een hechtlaag, het gieten van het mengsel op de vloer en het aanbrengen van een sealer om de vloer te beschermen.

De kosten van een cementgebonden gietvloer kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de ruimte, de complexiteit van het ontwerp en de moeilijkheidsgraad van de installatie. Over het algemeen kost een cementgebonden gietvloer tussen de €90,- en €150,- per vierkante meter, inclusief installatie. Het is belangrijk om een professionele installateur te raadplegen voor een nauwkeurige offerte en om te bepalen of een cementgebonden gietvloer geschikt is voor uw specifieke behoeften.

Ons assortiment gietvloeren

Als de gietvloerspecialist biedt Issa Vloeren verschillende mogelijkheden op het gebied van gietvloeren. Zo kun je kiezen voor een beton gietvloer, een betonlook gietvloer of een PU gietvloer.
Het maakt niet uit of je nu de voorkeur geeft aan modern, tijdloos of klassiek; Issa Vloeren biedt voor elk interieur een passende oplossing!

Gietvloer kopen? Kom langs in onze gietvloeren showroom!

Als het op een nieuwe vloer aankomt dan kies je vanzelfsprekend niet voor de eerste de beste. Kom daarom eens langs bij onze gietvloeren showroom in Amsterdam of Alkmaar! Hier kun je op je gemak inspiratie opdoen en kunnen onze deskundige vloerspecialisten jou alles vertellen over de voordelen en mogelijkheden van een gietvloer. Uiteraard helpt ons ervaren team van professionals je ook graag bij het aanbrengen van jouw nieuwe gietvloer. Bij Issa Vloeren ben je verzekerd van vakwerk!  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?