Floorify informatie

Marie Callens en Pieter Buyck zijn twee ervaren ontwerpers die jarenlang vloeren ontwierpen in opdracht van anderen. In de wetenschap dat ze het zelf beter en mooier konden, richtten zij uiteindelijk Floorify op. Inmiddels is het Belgische merk niet meer weg te denken uit de wereld van PVC vloeren. Overweeg jij de aanschaf van een PVC vloer? Dan kun je bij Issa Vloeren terecht voor alle denkbare Floorify informatie!

Wat zijn de voordelen van een Floorify vloer?

Floorify vloeren zijn ontworpen voor de huizen waar écht geleefd wordt! Alle Floorify vloeren zijn voorzien van een unieke, stevige kern, een extra dikke beschermlaag en een innovatieve toplaag met anti-vlek technologie. Floorify vloeren zijn tevens volledig waterbestendig. Dat maakt het mogelijk om de vloeren in alle ruimtes van je huis naadloos in elkaar te laten overvloeien – ook naar de badkamer, want Floorify is werkelijk overal thuis. Wanneer je een Rigid Floorify vloer combineert met de speciale Comfort ondervloer, profiteer je van het ultieme loopcomfort en de beste akoestische eigenschappen. Ook de robuuste klikverbinding is het vermelden waard. Die is namelijk dubbel zo sterk als bij kliklaminaat en vier keer zo sterk als bij standaard klik PVC vloeren. Temperatuurschommelingen en zware plaatselijke belasting zijn geen enkel probleem; je Floorify vloer kan het allemaal hebben!

Ons assortiment Floorify vloeren

Je kunt bij Issa Vloeren niet alleen terecht voor Floorify informatie, maar ook voor de aanschaf van een Floorify vloer. Bekijk de Floorify Planken collectie voor de mooiste houtlook PVC vloeren of Floorify Visgraat voor een visgraat PVC vloer. Ook voor Floorify Betonlook en Floorify Terrazzo vloeren ben je bij ons aan het juiste adres.

Behoefte aan meer Floorify informatie? Kom langs bij onze showroom!

Heb je behoefte aan meer Floorify informatie met betrekking tot installatie, schoonmaken, onderhoud of garantie? Je bent van harte welkom bij Issa Vloeren in Amsterdam of Alkmaar. Onze deskundige vloerspecialisten kunnen je alles vertellen over Floorify vloeren. Uiteraard kun je ook op je gemak de verschillende Floorify designs van dichtbij bewonderen en inspiratie opdoen voor je interieur.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?