Issa Selected Minerals

Ben je op zoek naar een betonlook vloer die perfect past in een elk interieur? Dan is een Minerals vloer zeker het overwegen waard. Issa Vloeren is dé specialist op het gebied van gietvloeren en vertelt je graag meer over de mogelijkheden van Minerals vloeren. 

Issa Selected Minerals

Waarom een Minerals vloer?

Een Minerals vloer is naadloos, strak en toch levendig. De Minerals gietvloeren hebben net zoals de RAW gietvloeren een stoere en rauwe uitstraling.

Ons assortiment Minerals vloeren

Het grootste verschil met de Raw gietvloeren is dat de kleur mogelijkheden in Minerals enorm groot zijn. Voor dit type gietvloer kunt u maar liefst kiezen uit elke Ral- , Sikkens- en NCS-kleur. Met uitzondering van de metallic en parelmoer kleuren. Daardoor is het heel gemakkelijk om de gewenste uitstraling in jouw woning of bedrijfspand te realiseren.

Minerals vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een Minerals vloer? Kom dan vooral eens langs bij een van de showrooms van Issa Vloeren. Wij hebben vestigingen in Amsterdam en Alkmaar en laten je graag ons assortiment Minerals vloeren zien. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor een persoonlijk advies. Heb je je keuze eenmaal gemaakt, dan kunnen wij ook de installatie van je nieuwe Minerals vloer verzorgen. Issa Vloeren staat garant voor puur vakwerk door professionals!

Issa Selected Minerals

Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?