PVC Vloer Lijmen

Een PVC vloer kan op verschillende manieren gelegd worden, waaronder het lijmen van de vloer op de ondervloer. Hieronder vind je informatie over het lijmen van een PVC vloer:

 1. Voorbereiding: Het is belangrijk om de ondervloer goed voor te bereiden voordat je de PVC vloer gaat lijmen. De ondervloer moet schoon, droog en vlak zijn. Als de ondervloer niet vlak is, kan dit problemen veroorzaken bij het leggen van de PVC vloer.
 2. Lijmkeuze: Kies de juiste lijm voor de PVC vloer. Er zijn verschillende soorten lijmen beschikbaar voor PVC vloeren. Het is belangrijk om de juiste lijm te kiezen die past bij het type PVC vloer en de ondervloer.
 3. Lijmen: Breng de lijm gelijkmatig aan op de ondervloer met een lijmkam. Het is belangrijk om de lijm goed te verdelen en te zorgen voor een egale laag.
 4. Leggen: Leg de PVC vloer op de gelijmde ondervloer en druk deze goed aan. Het is belangrijk om te zorgen voor een goede hechting tussen de PVC vloer en de lijm.
 5. Afwerking: Na het leggen van de PVC vloer is het belangrijk om deze goed te laten drogen en af te werken. Verwijder overtollige lijm en gebruik een speciale PVC-vloerenreiniger om de vloer te onderhouden en te beschermen.

professionele legservice voor PVC vloeren

Bij Issa Vloeren bieden we professionele legservice voor PVC vloeren. Onze deskundige installateurs hebben jarenlange ervaring in het leggen van PVC vloeren en weten precies hoe ze dit op de juiste manier moeten doen. Door het laten leggen van je PVC vloer door onze installateurs, ben je verzekerd van een perfect gelegde vloer die lang meegaat.

Onze installateurs werken met hoogwaardige materialen en apparatuur om de PVC vloer op de juiste manier te leggen. Ze zorgen voor een egale ondervloer, gelijkmatige verdeling van de lijm en nauwkeurig gesneden PVC vloerdelen. Bovendien zorgen ze voor een professionele afwerking van de vloer, waardoor deze er mooi uitziet en goed beschermd is tegen vuil en beschadigingen.

Als je gebruik wilt maken van onze legservice, kun je contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Onze installateurs komen dan bij je langs om de PVC vloer te leggen op een moment dat jou uitkomt. We bieden garantie op onze legservice en zorgen ervoor dat je tevreden bent met het resultaat.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?