Floorify schoonmaken

De vloeren van het uit België afkomstige merk Floorify staan bekend om hun bijzonder onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Dat onderhoudsgemak is voor veel van onze klanten een belangrijke factor die meespeelt in de keuze voor een PVC vloer. Maar hoe kun je nu het beste een vloer van Floorify schoonmaken? Issa Vloeren kan je hier alles over vertellen!

Een vloer van Floorify schoonmaken, hoe kan ik dat het beste doen?

Er zijn maar weinig vloeren die zo eenvoudig zijn schoon te maken als de Floorify PVC vloeren. Losliggend vuil, haren en stof verwijder je met een zachte bezem, een stofzuiger of een microvezeldoekje. Daarna kun je indien dat nodig is de vloer vochtig reinigen. Chemische schoonmaakmiddelen bevatten vaak agressieve ingrediënten die de integriteit en kleur van het PVC kunnen aantasten. Die kun je dus beter niet gebruiken. Dat geldt ook voor stoomreinigers. Dweilen doe je in plaats daarvan het beste met een speciale vinylreiniger. Verder heb je eigenlijk geen omkijken naar je vloer; aanvullende behandelingen na de installatie van de vloer zijn dankzij de innovatieve toplaag met anti-vlek technologie niet nodig.

Meer weten over Floorify schoonmaken? Kom langs bij onze showroom!

Als Floorify dealer kan Issa Vloeren je alles vertellen over de vloeren van Floorify schoonmaken. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor informatie en advies met betrekking tot de aanschaf en installatie van Floorify vloeren. Kom gerust langs bij onze showroom in Amsterdam of Alkmaar om de Floorify collectie van dichtbij te bewonderen. Onze deskundige vloerspecialisten staan je graag te woord! Voor vragen over Floorify kun je overigens ook even contact opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar!  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?