Keramisch parket visgraat

Je hebt behoefte aan een praktische, onderhoudsvrije en duurzame vloer. Tegelijkertijd wil je ook een vloer die een warme, sfeervolle uitstraling heeft, liefst in een tijdloos patroon. Moet je dan een compromis sluiten? Nee hoor! Issa Vloeren laat je graag kennismaken met de voordelen van ons keramisch parket met visgraat motief.

Waarom keramisch parket met visgraat motief?

Keramisch parket is een duurzaam, praktisch en hygiënisch alternatief voor een conventionele parketvloer. Keramisch parket biedt alle voordelen van een tegelvloer – het is vochtbestendig, makkelijk schoon te maken, slijtvast, kleurvast, hittebestendig en geschikt voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming – maar ziet eruit als een echte houten visgraat vloer! Het is ook nog eens een ecologisch verantwoorde keuze; er hoeven voor het produceren van de keramische tegels immers geen bomen gekapt te worden.

Ons assortiment keramische parketvloeren met visgraat

Keramisch parket is bij Issa Vloeren in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Er is steeds meer mogelijk op het gebied van tegelformaten, houtsoorten, kleuren en texturen. Kies je voor ons keramisch parket met visgraat motief dan worden de tegels op dezelfde manier gelegd als bij authentiek visgraat parket, namelijk in het bekende zigzag patroon.

Ben je benieuwd naar wat we nog meer in ons assortiment hebben? Neem eens een kijkje in onze exclusieve collectie vloerkleden!

Keramisch parket visgraat kopen? Kom langs bij onze showroom!

Hoewel de foto’s op onze website al een aardig beeld geven, moet je keramisch parket met visgraat motief eigenlijk gewoon in het echt zien. Issa Vloeren nodigt je dan ook graag uit om langs te komen bij onze showroom in Amsterdam of Alkmaar. Onze vloerspecialisten kunnen je dan alles vertellen over de mogelijkheden en je indien gewenst van een persoonlijk advies voorzien. Uiteraard kunnen wij ook de levering en installatie van je nieuwe vloer verzorgen. Dankzij ons professionele legteam ben je altijd verzekerd van een schitterend eindresultaat!

Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?