Vloertegels woonkamer

De woonkamer is het hart van je thuis. Het is de plek waar je lekker ontspant en waar je je gasten ontvangt. Des te meer reden om wat extra aandacht te besteden aan de vloer. Wil je graag tegelvloer in de woonkamer? Dan zit je goed bij Issa Vloeren. Bekijk ons online aanbod woonkamer tegels voor een impressie van de mogelijkheden of kom langs bij een van onze showrooms!


Wat is het beste formaat tegels voor de woonkamer?

We raden aan om goed na te denken over het formaat van woonkamer tegels. Hoe groter de tegels, hoe ruimtelijker de woonkamer zal lijken – zeker als je kiest voor een lichte kleur. Met een grotere tegel heb je ook minder voegen, waardoor het geheel rustiger oogt dan bij kleine tegels. Al is met een andere voegkleur vaak ook wel veel te bereiken. Kleinere tegels zijn wel weer ideaal voor het creëren van een speels effect. En natuurlijk hoeft het een het ander niet uit te sluiten. Als je bijvoorbeeld een open keuken hebt, zou je grote tegels in de woonkamer kunnen leggen en het keukengedeelte betegelen met kleinere tegels.

Ons assortiment woonkamer tegels

Bij Issa Vloeren hebben we een schitterend assortiment met vloertegels voor de woonkamer. Met keuze uit verschillende afmetingen, materialen en kleuren is er voor elk huishouden een mooie woonkamer tegel te vinden. Neem ook eens een kijkje in onze collectie vloerkleden! Deze zijn ideaal om je tegelvloer in de woonkamer een zachtere, warmere look en feel te geven.

Tegelvloer woonkamer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Als je op zoek gaat naar de perfecte vloertegel voor je woonkamer, dan wil je natuurlijk wel een weloverwogen keuze maken. Issa Vloeren nodigt je dan ook graag uit om langs te komen bij een van onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar, waar je ons complete aanbod vloertegels kunt bewonderen. Heb je eenmaal jouw ideale vloertegels voor de huiskamer gevonden, dan zorgen wij ervoor dat je nieuwe vloer netjes bij je wordt afgeleverd. Indien gewenst kun je tevens gebruik maken van onze professionele legservice. Onze vakmensen zorgen altijd voor een schitterend eindresultaat!
Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?