Piet Boon Shutters

Als gerenommeerde Nederlandse ontwerper staat Piet Boon bekend om zijn unieke en tijdloze ontwerpen. Bij Issa Vloeren hebben we een exclusieve collectie shutters in samenwerking met Piet Boon. De shutters hebben een minimalistisch en elegant design en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze bieden niet alleen optimale controle over de lichtinval en privacy, maar hebben ook een isolerende werking en dragen bij aan een besparing op de energierekening.

Shutters op maat

De Piet Boon Shutters zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout en aluminium, en in diverse kleuren en afwerkingen. Hierdoor kun je de shutters volledig afstemmen op jouw interieur en smaak. Bij Issa Vloeren kunnen we alle shutters op maat maken, zodat ze perfect passen bij de afmetingen van jouw ramen en interieur. We werken daarbij met de grootste zorg en oog voor detail, zodat je verzekerd bent van een perfect eindresultaat.

De voordelen van Piet Boon Shutters

Shutters hebben diverse voordelen ten opzichte van andere vormen van raamdecoratie. Zo bieden ze bijvoorbeeld optimale controle over de lichtinval en privacy, doordat de lamellen verstelbaar zijn. Daarnaast hebben shutters een isolerende werking, wat zorgt voor een besparing op je energierekening. Ook zijn ze gemakkelijk te reinigen en onderhouden, waardoor ze er jarenlang als nieuw uit blijven zien.

Piet Boon Shutters Woonkamer

Breng een bezoek aan onze showroom

Ben je geïnteresseerd in de exclusieve Piet Boon Shutters van Issa Vloeren? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Amsterdam of Alkmaar en ontdek ons uitgebreide assortiment aan raamdecoratie. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur en kunnen je alles vertellen over de voordelen van Shutters. Of je nu op zoek bent naar houten of aluminium shutters, bij Issa Vloeren vind je altijd de perfecte oplossing.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?