Vivafloors

Ben jij op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige PVC vloer die wel tegen een stootje kan? Bekijk dan de Vivafloors PVC collectie online bij Issa Vloeren of kom langs bij een van onze showrooms! We laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is met Vivafloors.

Waarom een Vivafloors vloer?

Het Overijsselse merk Vivafloors werd opgericht in 2010 en is in relatief korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste Nederlandse A-merken op het gebied van PVC vloeren. Vivafloors wordt gekenmerkt door de typische Twentse nuchterheid en een brede collectie van een hoogwaardige kwaliteit. Daarbij zijn alle PVC vloeren van Vivavloors Europees gecertificeerd en 100% recyclebaar. Een duurzame keuze dus!

Ons assortiment Vivafloors PVC vloeren

Bij Issa Vloeren vind je zonder twijfel een Vivafloors PVC vloer die perfect past bij jouw manier van leven. Van stoere betonlook vloeren voor de liefhebber van de industriële interieurstijl, tot de mooiste houtlook vloeren voor een Scandinavische of landelijke uitstraling. Als je voor Vivafloors kiest heb je niet heel veel flexibiliteit op het gebied designs, maar ook met betrekking tot de installatiemethode; met uitzondering van de visgraat uitvoeringen zijn alle Vivafloors PVC vloeren leverbaar in zowel plak- als klikvariant.

Ben je benieuwd wat Issa Vloeren nog meer te bieden heeft? Neem ook eens een kijkje in onze uitgebreide collectie met raamdecoratie!

Vivafloors vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Heb je interesse in een PVC vloer van Vivafloors? Kom langs bij Issa Vloeren! In onze showrooms in Alkmaar en Amsterdam kun je op je gemak de Vivafloors vloeren van dichtbij bekijken en vergelijken. Bovendien staan onze ervaren vloerspecialisten voor je klaar om je van informatie en persoonlijk advies te voorzien. Heb je eenmaal de perfecte vloer gevonden, dan kunnen wij indien gewenst ook de installatie uit handen nemen. Ons professionele legteam zorgt altijd voor een vakkundig eindresultaat!  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?