Elektrische Raamdecoratie van Issa Vloeren

Bij Issa Vloeren bieden wij een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, waaronder elektrische raamdecoratie. Steeds meer mensen kiezen voor deze vorm van raambekleding vanwege de vele voordelen die het biedt. Elektrische raamdecoratie is niet alleen handig en praktisch, maar ook veilig en energiebesparend.

Handig en praktisch

Elektrische raamdecoratie is zeer handig en praktisch in gebruik. Met een simpele druk op de knop kun je de raambekleding omhoog of omlaag doen, of de lamellen openen of sluiten. Dit is vooral handig voor grote ramen of ramen op moeilijk bereikbare plekken, waarbij handmatige bediening soms lastig kan zijn.

Veiligheid

Elektrische raamdecoratie is ook veilig in gebruik, met name voor gezinnen met kinderen of huisdieren. Doordat er geen koorden of touwen nodig zijn voor de bediening, is er minder kans op verstrikking of verstikking. Daarnaast zijn de meeste elektrische raamdecoratie producten voorzien van een veiligheidssysteem dat ervoor zorgt dat de raambekleding stopt wanneer er een obstakel wordt gedetecteerd.

Energiebesparing

Elektrische raamdecoratie kan ook helpen om energie te besparen. Door gebruik te maken van automatische timers en sensoren, kun je ervoor zorgen dat de raambekleding op bepaalde momenten van de dag automatisch open of dicht gaat. Hierdoor kun je bijvoorbeeld warmte binnenhouden in de winter of buiten houden in de zomer, waardoor je energierekening lager wordt.

Ons assortiment elektrische raamdecoratie

Bij Issa Vloeren hebben wij een ruim assortiment aan elektrische raamdecoratie, waaronder elektrische gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en meer. Onze producten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen en stijlen, zodat er voor elk interieur een passende oplossing is. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de juiste raambekleding en het installeren van de elektrische bediening.

Breng een bezoek aan onze showroom

Wil je graag meer weten over ons assortiment aan elektrische raamdecoratie of wil je onze producten graag in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Amsterdam of Alkmaar en ontdek ons uitgebreide assortiment aan raamdecoratie. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?