GreenFlor PVC

Van modern tot tijdloos en van exotisch tot klassiek; als het op PVC vloeren aankomt, dan vind je in de Green-Flor collectie bij Issa Vloeren ongetwijfeld iets naar je smaak!

Green-Flor

Waarom een Green-Flor vloer?

Het Taiwanese Green-Flor is ontstaan uit een intensieve samenwerking tussen een groep bedrijven die al tientallen jaren ervaring hebben op het gebied van PVC vloeren. Green-Flor ontwikkeld modulaire, veerkrachtige vloeren met ongekend veel mogelijkheden op het gebied van designs. Door gebruik te maken van de nieuwste en meest geavanceerde productietechnieken, maakt Green-Flor ongekend realistische reproducties van natuurlijke materialen. Van kleuren tot dieptes en van structuren tot de meest subtiele details, de hele look en feel klopt gewoon. Het exclusieve, realistische karakter wordt bij de vloeren met V-groeven aan alle zijden nog eens extra benadrukt. Vrijwel alle Green-Flor designs zijn bovendien beschermd, waardoor je verzekerd bent van een unieke vloer.

Ons assortiment Green-Flor PVC vloeren

Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar een houtlook PVC vloer, een marmer PVC vloer of een tegel PVC vloer. In het uitgebreide assortiment Green-Flor PVC vloeren bij Issa vind je ongetwijfeld iets naar je smaak! Green-Flor vloeren zijn leverbaar in Glue Down, Loose Lay of Click Plank uitvoering, waardoor je profiteert van een optimale flexibiliteit met betrekking tot de installatiemethode.

Green-Flor vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

We kunnen eindeloos veel schrijven over Green-Flor, maar eigenlijk moet je de collecties gewoon in het echt komen bekijken. Dus kom vooral eens langs bij Issa Vloeren in Amsterdam of Alkmaar om lekker inspiratie op te doen. Onze vloerspecialisten kunnen je dan alles vertellen over de mogelijkheden van een Green-Flor vloer en je van een deskundig advies op maat voorzien. Uiteraard kunnen wij ook de levering en indien gewenst de installatie van je nieuwe vloer verzorgen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Vraag een offerte aan en ontvang de prijs voor dit product

* Verplichte velden


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Kom langs in onze inspirerende en overzichtelijke winkels en ontdek de nieuwste woontrends.

  Adres: Edisonweg 1, 1821 BN Alkmaar

  Openingstijden:

  Maandag 12:00 - 17:00
  Dinsdag 10:00 - 17:00
  Woensdag 10:00 - 17:00
  Donderdag 10:00 - 17:00
  Vrijdag 10:00 - 16:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag gesloten

   

  Adres: Buitenveldertselaan 110, 1081AB Amsterdam

  Openingstijden:

  Maandag op afspraak
  Dinsdag op afspraak
  Woensdag op afspraak
  Donderdag op afspraak
  Vrijdag 10:00 - 17:00
  Zaterdag 10:00 - 16:00
  Zondag gesloten