Vloerkleden

Wanden en vloeren mogen dan de basis van je interieur vormen, de afwerking en details zijn minstens zo belangrijk. Met een vloerkleed maak je je interieur helemaal compleet. Bij Issa Vloeren vindt je een mooie collectie met vloerkleden voor elke woonstijl.

Waarom een vloerkleed?

Vloerkleden kunnen een grote invloed hebben op de look en feel van een ruimte. Ze zijn ideaal om de ‘harde’ look en feel van houten vloeren of tegelvloeren te verzachten en voelen heerlijk zacht aan onder je voeten. Vloerkleden zijn tevens een geweldige manier om meer textuur, contrast, warmte en karakter in je interieur aan te brengen. De geluiddempende werking is met name in appartementen een groot pluspunt. Een kleurrijk vloerkleed brengt leven in een interieur waarbij ingetogen kleuren overheersen. Op dezelfde manier kan een vloerkleed in een neutrale kleur rust creëren in een drukke ruimte. Daarnaast kunnen vloerkleden fungeren als een soort visuele paden. In een gang bijvoorbeeld, kun je een vloerkleed zo neerleggen dat het een visuele connectie tussen twee ruimtes creëert. Een weloverwogen keuze voor een vloerkleed kan ook gebruikt worden om de aandacht naar bepaalde ruimtes of elementen in het interieur te trekken.

Ons assortiment vloerkleden

Ongeacht welke sfeer je wilt creëren met een vloerkleed, Issa Vloeren heeft volop keus op het gebied van materialen, kleuren en afmetingen. Van klassiek tot modern en van trendy tot tijdloos, onze exclusieve vloerkleed collecties bieden werkelijk voor ieder wat wils.

Vloerkleed kopen? Kom langs bij onze showroom!

Issa Vloeren is dé specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige vloeren en vloerkleden. Heb je interesse in een vloerkleed, kom dan vooral eens langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Alkmaar. Hier kun je op je gemak onze complete collectie vloerkleden bekijken en inspiratie opdoen voor je eigen interieur. Uiteraard helpen we je ook graag met een persoonlijk advies!  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?