Natuurlijke Gietvloeren

Natuurlijke gietvloeren zijn gietvloeren die zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals leem, kalk, harsen en pigmenten. Deze materialen zijn duurzaam, ecologisch verantwoord en zorgen voor een warme en natuurlijke uitstraling.

Leemgietvloeren zijn gemaakt van klei en worden vaak gebruikt voor een organische en rustieke uitstraling. Deze vloeren zijn vochtregulerend en kunnen bijdragen aan een gezond binnenklimaat.

Kalkgietvloeren zijn gemaakt van kalksteen en hebben een unieke uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, van ruw tot gepolijst.

Harsgietvloeren zijn gemaakt van plantaardige harsen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Ze zijn duurzaam, waterdicht en bestand tegen slijtage.

Het aanbrengen van natuurlijke gietvloeren is een nauwgezet proces dat meestal wordt uitgevoerd door professionele installateurs. Het proces omvat het voorbereiden van de ondervloer, het aanbrengen van een hechtlaag, het gieten van het mengsel op de vloer en het aanbrengen van een sealer om de vloer te beschermen.

De kosten van natuurlijke gietvloeren kunnen variëren afhankelijk van het type vloer, de grootte van de ruimte, de complexiteit van het ontwerp en de moeilijkheidsgraad van de installatie. Over het algemeen zijn natuurlijke gietvloeren duurder dan traditionele gietvloeren vanwege de hoogwaardige materialen en de arbeidsintensieve installatie. Het is raadzaam om een professionele installateur te raadplegen voor een nauwkeurige offerte en om te bepalen welk type natuurlijke gietvloer het meest geschikt is voor uw specifieke behoeften.

Ons assortiment gietvloeren

Als de gietvloerspecialist biedt Issa Vloeren verschillende mogelijkheden op het gebied van gietvloeren. Zo kun je kiezen voor een beton gietvloer, een betonlook gietvloer of een PU gietvloer.
Het maakt niet uit of je nu de voorkeur geeft aan modern, tijdloos of klassiek; Issa Vloeren biedt voor elk interieur een passende oplossing!

Gietvloer kopen? Kom langs in onze gietvloeren showroom!

Als het op een nieuwe vloer aankomt dan kies je vanzelfsprekend niet voor de eerste de beste. Kom daarom eens langs bij onze gietvloeren showroom in Amsterdam of Alkmaar! Hier kun je op je gemak inspiratie opdoen en kunnen onze deskundige vloerspecialisten jou alles vertellen over de voordelen en mogelijkheden van een gietvloer. Uiteraard helpt ons ervaren team van professionals je ook graag bij het aanbrengen van jouw nieuwe gietvloer. Bij Issa Vloeren ben je verzekerd van vakwerk!

Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?