Hongaarse punt houten vloer

Houten vloeren met Hongaarse punt werden populair in de zeventiende eeuw, toen ze op grote schaal werden toegepast in Franse paleizen, chateaus, herenhuizen en dure appartementen. Die prestigieuze look en feel is vandaag de dag nog altijd bijzonder gewild en niet meer exclusief gereserveerd voor de elite. Issa Vloeren heeft ook voor jou de ideale houten vloer met Hongaarse punt. Neem op je gemak een kijkje in ons indrukwekkende aanbod!

Hoe ziet een houten vloer met Hongaarse punt eruit?

Bij een houten vloer met Hongaarse punt, ook wel bekend als Chevron, worden de vloerplanken aan de korte kant in een hoek gezaagd. Dit zorgt dat wanneer twee vloerplanken in een V-vorm worden gelegd, er een perfecte punt ontstaat. Die V-vorm wordt over de hele vloer herhaald.

Ons assortiment houten vloeren met Hongaarse punt

Issa Vloeren biedt volop mogelijkheden voor wie een houten vloer met Hongaarse punt wil aanschaffen. Zo hebben we verschillende exclusieve merken en houtsoorten. Ook wat betreft de plankbreedte kun je alle kanten op: van extra smal tot extra breed, er zijn eindeloos veel opties.
Het maakt niet uit of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke, industriële, landelijke of eigentijdse woonstijl – ook voor jouw interieur hebben we de perfecte houten vloer!

Neem ook eens een kijkje in onze collectie vloerkleden. Daarmee maak je je interieur helemaal af!

Houten vloer Hongaarse punt kopen? Kom langs bij onze showroom!

Koop je een houten vloer met Hongaarse punt bij Issa Vloeren, dan ben je verzekerd van een schitterende, kwalitatief hoogwaardige vloer waar je jarenlang plezier van zult hebben. Om een weloverwogen keuze te kunnen maken raden we aan om gewoon eens langs te komen bij onze showroom in Amsterdam of Alkmaar. Onze deskundige vloerspecialisten kunnen je dan alles vertellen over de mogelijkheden. Vanzelfsprekend stellen wij ook graag een vrijblijvende offerte voor je op.

Hollandsche Vloeren Hongaarse Punt

Bertus Bakker

Hollandsche Vloeren Hongaarse Punt

Bertus De Vries

Hollandsche Vloeren Hongaarse Punt

Bertus Smit

Hollandsche Vloeren Hongaarse Punt

Bertus Van Dijk

Hongaarse Punt Houten Vloeren

Solidfloor Chevron Chantilly  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?