Floorgres

Floorgres is een Italiaanse fabrikant van hoogwaardige keramische tegels voor vloeren en wanden. Het bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van tegels en heeft een breed scala aan producten die geschikt zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van Floorgres tegels zijn:

  1. Kwaliteit: Floorgres tegels zijn gemaakt van hoogwaardige keramiek en zijn vervaardigd met behulp van de nieuwste technologieën en productieprocessen om duurzame en betrouwbare producten te leveren.
  2. Design: Floorgres tegels bieden een breed scala aan ontwerpen en stijlen, van klassiek tot modern, en zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en texturen, zoals hout, beton en natuursteen.
  3. Duurzaamheid: Floorgres tegels zijn bestand tegen krassen, slijtage, vocht en vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor ruimtes met veel verkeer en vochtige omgevingen.
  4. Veelzijdigheid: Floorgres tegels zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals woonkamervloeren, badkamervloeren, keukenachterwanden en commerciële vloeren.
  5. Eenvoudige installatie: Floorgres tegels zijn gemakkelijk te installeren en vereisen geen speciale vaardigheden of gereedschappen.
  6. Milieuvriendelijkheid: Floorgres tegels worden geproduceerd met een focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige keramische tegels voor vloeren en wanden, dan zijn Floorgres tegels zeker het overwegen waard vanwege hun kwaliteit, design, duurzaamheid, veelzijdigheid en milieuvriendelijkheid.

Waarom een vloer van Floorgres?

Floorgres combineert de warme look en feel van een echte houten vloer of de strakke uitstraling van een betonvloer met het ultieme gebruiksgemak. Deze tegelvloeren zijn volledig vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en in tegenstelling tot veel houten vloeren is Floorgres 100% waterbestendig. Dat maakt ze niet alleen bijzonder geschikt voor toepassingen in vochtige ruimtes, ze kunnen ook zonder problemen met water worden schoongemaakt

Ons Floorgres assortiment

Issa Vloeren biedt een ruim assortiment Floorgres. Zo kunt je kiezen voor een van de vloeren uit de Floorgres Planken collectie of de Floorgres tegel collectie. De Floorgres Betonlook serie is perfect voor industriële interieurs.

Floorgres kopen? Kom langs bij onze showroom in Alkmaar en Amsterdam

Issa Vloeren is dé specialist op het gebied van tegelvloeren en nodigt je graag uit bij een van onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar. Hier kunnen wij je in alle rust de vele mogelijkheden en voordelen van Floorgres laten zien. Heb je eenmaal een vloer uitgekozen? Dan kun je tevens gebruik maken van de expertise van onze vakmensen om de vloer te leggen. Met Issa Vloeren en Floorgres ben je altijd verzekerd van een professioneel eindresultaat!

Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?