Piet Boon Vloeren: de combinatie van design en kwaliteit

Solidfloor Piet Boon is een samenwerking tussen Solidfloor, een Europese leverancier van houten vloeren, en Piet Boon, een toonaangevende Nederlandse designer. Deze twee partijen hebben samen een unieke collectie houten vloeren ontwikkeld die bekend staat om zijn natuurlijke materialen, unieke patronen en authentieke kleurenpalet. De vloeren zijn tijdloos, functioneel en duurzaam, en passen perfect bij het hedendaagse interieur.

Verschillende vloersoorten

De Solidfloor Piet Boon collectie bestaat uit vijf verschillende dessins en diverse legpatronen, verkrijgbaar in acht authentieke houtkleuren. Het assortiment omvat onder andere de French Floor, bestaande uit planken met drie verschillende breedtes, en de Linear Style, waarmee bijzonder lineaire patronen kunnen worden gecreëerd. Het Visgraatpatroon, ook wel bekend als Whale Bone, is uniek vanwege de lange en brede delen. Ook bevat de collectie een bijzondere Mosaic-tegel die de vloer een unieke uitstraling geeft.

Makkelijk in onderhoud

De Solidfloor Piet Boon vloeren vereisen weinig onderhoud. Het is voldoende om de vloer af en toe te zepen en jaarlijks eenmaal in de olie te zetten. Op de achterkant van elke plank is een stempel van echtheid te vinden.

Van woningen tot grote projecten

Piet Boon ontwerpt niet alleen particuliere woningen, maar is ook betrokken bij totale interieurs voor grote projecten. Samen met zijn team van designers, architecten en stylisten is hij verantwoordelijk voor een breed scala aan projecten. Het gebruik van natuurlijke materialen en bijzondere details zijn kenmerkend voor zijn ontwerpen.

Kom langs bij onze showroom!

Bij Issa Vloeren kun je de volledige collectie Solidfloor Piet Boon vloeren bekijken. Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van de vloer die het beste bij jouw wensen en levensstijl past. Kom langs in onze showroom in Amsterdam of Alkmaar om inspiratie op te doen en diverse vloeren in het echt te bekijken.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?