Piet Boon Vloeren

Solidfloor Piet Boon is de samenwerking tussen Solidfloor als Europese leverancier van houten vloeren en Piet Boon als de Nederlandse meest toonaangevende designer. Samen introduceren zij een unieke houten vloeren collectie

Deze twee toppers hebben samengewerkt aan een bijzondere collectie houten vloeren. Beide partijen zijn trots op de met zorg ontwikkelde Solidfloor Piet Boon collectie. De natuurlijke materialen, unieke patronen en het authentieke kleurenpalet zorgen voor een stijlvol resultaat.

De vloeren passen bij het hedendaagse interieur en zijn functioneel, tijdloos en duurzaam. De vloeren collectie bestaat uit vijf verschillende dessins, diverse legpatronen en is verkrijgbaar in een mix van acht authentieke hout kleuren. Door de variëteit aan keus, past de vloer bij iedere woonstijl.

Vloersoorten

Bij Solidfloor Piet Boon begint de basis met een eenvoudige lange en brede plank. De French Floor is een serie welke bestaat uit planken met drie verschillende breedtes. Met de Linear Style kun je bijzonder lineaire patronen creëren op de vloer. Het Visgraatpatroon is bijzonder vanwege de lange en brede delen. Dit design wordt ook wel Whale Bone genoemd. In de collectie zit ook nog een bijzondere Mosaic-tegel welke de vloer een bijzondere uitstraling geeft. De vloeren vergen weinig onderhoud. Het beste is om de vloer af en toe te zepen en jaarlijks eenmaal in de olie zetten is voldoende.

Een echte Piet Boon vloer is te herkennen aan een stempel van echtheid op de achterkant van iedere plank.

Van woningen tot de grootste projecten

Piet Boon maakt ontwerpen voor particuliere woningen tot aan totale interieurs voor grote projecten. Samen met zijn partner geeft hij leiding aan een ervaren team van designers, architecten en stylisten die verantwoordelijk zijn voor een breed scala aan projecten. Kenmerkend zijn de natuurlijke materialen en de fijne en bijzondere details.

Vraag een offerte aan en ontvang de prijs voor dit product

* Verplichte velden


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Kom langs in onze inspirerende en overzichtelijke winkels en ontdek de nieuwste woontrends.

  Adres: Edisonweg 1, 1821 BN Alkmaar

  Openingstijden:

  Maandag 10:00 - 17:00
  Dinsdag 10:00 - 17:00
  Woensdag 10:00 - 17:00
  Donderdag 10:00 - 17:00
  Vrijdag 10:00 - 17:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag gesloten

  Telefoon: 072 540 4590

  Adres: Buitenveldertselaan 110, 1081 AB Amsterdam

  Maandag gesloten
  Dinsdag gesloten
  Woensdag gesloten
  Donderdag 10:00 - 17:00
  Vrijdag 10:00 - 17:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag gesloten

  Telefoon: 020 304 8890

  Chat openen
  Hulp nodig?
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?