Keramisch parket

Ben je helemaal verliefd op de warme uitstraling van parket, maar vind je een parketvloer niet zo praktisch? Kies dan voor keramisch parket! Daarmee profiteer je van het onderhoudsgemak van een tegelvloer, met de warme, sfeervolle uitstraling van een houten vloer. Laat je verrassen door de mogelijkheden van keramisch parket bij Issa Vloeren en stel het interieur van je dromen samen!

Waarom keramisch parket?

Bij de meeste houten vloeren is vocht een lastig punt. Keramisch parket daarentegen, heeft een uitstekende waterbestendigheid. Dat betekent dat niet alleen dat ze super makkelijk schoon te maken zijn, maar ook dat je deze vloeren ook zonder problemen kunt toepassen in vochtige ruimtes zoals de badkamer. En waar de toplaag van een parketvloer relatief makkelijk beschadigd kan raken door het verschuiven van zware meubelen of het laten vallen van objecten, behoort keramisch parket tot een van de meest slijtvaste en krasvaste materialen die er voor vloeren gebruikt worden. Dit maakt het ook een zeer duurzame optie; kwalitatief hoogwaardig keramisch parket zal er over tien jaar nog net zo mooi uitzien als direct na de installatie! Keramisch parket is daarnaast uitstekend geschikt om te combineren met vloerverwarming.

Ons assortiment keramische parket vloeren

Keramisch parket is bij Issa Vloeren verkrijgbaar in verschillende tegelformaten, uitvoeringen en texturen, geïnspireerd door de mooiste houtsoorten. Hierdoor is er voor elk interieur – van klassiek tot eigentijds – een passende vloer te vinden. Van stoere brede vloerplanken tot keramisch parket met visgraat motief, het is allemaal mogelijk.

Keramisch parket kopen? Kom langs bij onze showroom!

Je bent inmiddels overtuigd door de voordelen maar twijfelt nog of je met keramisch parket wel echt de gewenste uitstraling kunt creëren? Kom dan eens langs bij Issa Vloeren in Amsterdam of Alkmaar. Hier kun je onze keramische parketvloeren van dichtbij bewonderen en je door onze deskundige vloerspecialisten laten informeren.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?