Plak PVC Vloeren

Als je je gaat oriënteren op een nieuwe PVC vloer, dan zul je merken dat er tegenwoordig verschillende PVC soorten verkrijgbaar zijn. Ook voor plak PVC vloeren ben je bij Issa Vloeren aan het goede adres!

Waarom een plak PVC vloer?

In tegenstelling tot een Click PVC vloer, waarbij de planken zoals laminaat in elkaar worden geklikt, wordt een plak PVC vloer met de ondergrond verlijmd. Het is daarom heel belangrijk dat de ondergrond vooraf volledig geëgaliseerd is. Zonder egalisatie zullen er oneffenheden namelijk ‘doordrukken’ in het plak PVC, dat doorgaans slechts enkele millimeters dik is. Die geringe dikte heeft echter ook een voordeel: er vindt een snellere, efficiëntere warmteoverdracht plaats in ruimtes met vloerverwarming. Een ander voordeel van een plak PVC vloer ten opzichte van een Click PVC vloer is dat je aanzienlijk meer flexibiliteit hebt met betrekking tot het legpatroon; je hoeft immers geen rekening te houden met waar de klikverbinding zit. Daarnaast zijn plak PVC vloeren minder gevoelig voor vocht en temperatuurverschillen.

Ons assortiment plak PVC vloeren

Het maakt niet uit of je nu de voorkeur geeft aan een houtlook PVC vloer, een betonlook PVC vloer of een tegel PVC vloer. Bij Issa Vloeren heb je de keuze uit verschillende merken, plankformaten, designs en kleuren. Wij hebben voor elke interieurstijl en elke ruimte de perfecte plak PVC vloer!

Plak PVC vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Wil je een plak PVC vloer kopen? Je bent van harte welkom bij de showrooms van Issa Vloeren in Amsterdam of Alkmaar. Hier kun je op je gemak onze complete collectie PVC vloeren bekijken en je door onze vloerspecialisten van een persoonlijk advies laten voorzien. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de egalisatie van de ondergrond en de installatie van je nieuwe plak PVC vloer verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

   Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?