BOEN parket

Je vloer vormt de basis van je interieur en daarmee ook de basis van je thuis. Daar mag je dus best hoge eisen aan stellen! Sterker nog, dat raden we aan. Want met een duurzame parketvloer die in alle opzichten aan jouw persoonlijke wensen en behoeften voldoet, heb je naar de basis van je inrichting de komende jaren geen omkijken meer. Issa Vloeren laat je graag kennismaken met de eindeloze mogelijkheden van BOEN parket: Jouw stijl. Jouw vloer.

Waarom BOEN parket?

Het Noorse merk BOEN staat voor kwaliteit, innovatie en respect voor de natuur. Het hout waar de vloeren van worden gemaakt is afkomstig uit de eigen houtzagerijen van de fabrikant. Zij hebben het productieproces van begin tot eind volledig in eigen hand. Daardoor ben jij niet alleen verzekerd van het beste hout, je hebt ook de meeste keus op het gebied van plankbreedtes, kleurvariaties en stijlen. Ook bij de afwerking komt de toewijding aan kwaliteit terug: er worden maar liefst zes dunne lagen olie of lak aangebracht, welke de levensduur van het parket verlengen. Alle BOEN vloeren zijn overigens prima geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Ons assortiment BOEN parket

Als dé specialist op het gebied van houten vloeren biedt Issa Vloeren een indrukwekkend aanbod BOEN parket. BOEN vloeren zijn verkrijgbaar met drie verschillende oppervlaktebehandelingen, welke de uitstraling en duurzaamheid van het parket bepalen: Live Natural Oil, Live Pure Lacquer en Live Matt Laquer. Lichte, heldere kleuren voeren de boventoon in het assortiment, dat geïnspireerd is door het Scandinavische landschap.

BOEN parket kopen? Kom langs bij onze showroom!

Ben je helemaal verliefd geworden op de schitterende Scandinavische look en feel van BOEN parket? Kom eens langs bij een van de showrooms van Issa Vloeren! Wij hebben vestigingen in Amsterdam en Alkmaar, waar je op je gemak onze complete parket collectie van dichtbij kunt bewonderen. Uiteraard helpen onze ervaren vloerspecialisten je ook graag met een persoonlijk advies.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?