ABK Imoker

ABK Imoker is een gerenommeerde Italiaanse fabrikant van hoogwaardige keramische tegels voor wanden en vloeren. Het bedrijf biedt een breed scala aan tegels in verschillende kleuren, afwerkingen, texturen en maten, waardoor er voor elk interieur en project wel een geschikte optie te vinden is.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van ABK Imoker tegels zijn:

  1. Kwaliteit: ABK Imoker tegels zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek en zijn vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en productieprocessen om duurzame en betrouwbare producten te leveren.
  2. Ontwerp: ABK Imoker tegels bieden een breed scala aan ontwerpen en stijlen, van rustiek tot modern, en zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en texturen, zoals gepolijst, mat, ruw en glanzend.
  3. Veelzijdigheid: ABK Imoker tegels zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals keukenachterwanden, badkamervloeren en wandbekleding, evenals commerciële toepassingen zoals winkelvloeren en openbare ruimtes.
  4. Duurzaamheid: ABK Imoker tegels zijn bestand tegen krassen, slijtage, vocht en vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor ruimtes met veel verkeer en vochtige omgevingen.
  5. Eenvoudige installatie: ABK Imoker tegels zijn gemakkelijk te installeren en vereisen geen speciale vaardigheden of gereedschappen.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige keramische tegels met een aantrekkelijk ontwerp en uitstekende duurzaamheid, dan zijn ABK Imoker tegels zeker het overwegen waard.

ABK Imoker kopen? Kom langs bij onze showroom in Alkmaar en Amsterdam

Issa Vloeren is dé specialist op het gebied van tegelvloeren en nodigt je graag uit bij een van onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar. Hier kunnen wij je in alle rust de vele mogelijkheden en voordelen van ABK Imoker laten zien. Heb je eenmaal een vloer uitgekozen? Dan kun je tevens gebruik maken van de expertise van onze vakmensen om de vloer te leggen. Met Issa Vloeren en ABK Imoker ben je altijd verzekerd van een professioneel eindresultaat!

Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?