Mozaïek tegels

Bij Issa Vloeren willen we iedereen de mogelijkheid bieden om iets origineels te doen met vloertegels. Wat dacht je bijvoorbeeld van mozaïek tegels? Deze worden al eeuwenlang gebruikt maar zijn vandaag de dag populairder dan ooit. Dat is niet zo verwonderlijk, want je kunt er echt hele mooie dingen mee doen. Laat je inspireren door ons indrukwekkende aanbod!


Waarom kiezen voor mozaïek tegels?

Het maakt niet uit of je nu behoefte hebt aan een mozaïek vloertegel om strakke lijnen mee op te breken of dat je liever een gewaagd statement maakt, voor een traditionele of juist een eigentijdse woonstijl - mozaïek tegels zijn perfect om iets unieks van je interieur te maken. Zo kun je ervoor kiezen om de volledige vloer in één ruimte te betegelen met een mozaïek, maar ook een gedeeltelijk betegelde vloer behoort tot de mogelijkheden. Een accentvloer met mozaïek tegels is zonder twijfel de blikvanger van de ruimte!

Ons assortiment mozaïek vloertegels

Bij Issa Vloeren hebben we mozaïek vloertegels voor bijvoorbeeld de woonkamer en de slaapkamer, maar ook voor vochtige ruimtes zoals de badkamer en de keuken. Ook hebben we tegeltjes uit de Piet Boon collectie van Douglas & Jones die uitstekend geschikt zijn voor het creëren van een mozaïekvloer. Veel van onze mozaïek tegels zijn overigens ook prima toe te passen als wandtegels! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Mozaïek tegels kopen? Kom langs bij onze showroom!

Heb je behoefte aan een professioneel advies met betrekking tot het kiezen van de juiste mozaïek tegel voor jouw specifieke toepassing? In dat geval raden we je aan om even een afspraak te maken bij een van onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar. Op die manier kunnen we namelijk alle tijd voor je vrijmaken. Natuurlijk kun je ook gewoon bij ons binnenlopen om lekker inspiratie op te doen. We hopen je spoedig te mogen verwelkomen!

Vraag een offerte aan en ontvang de prijs voor dit product

* Verplichte velden


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Kom langs in onze inspirerende en overzichtelijke winkels en ontdek de nieuwste woontrends.

  Adres: Edisonweg 1, 1821 BN Alkmaar

  Openingstijden:

  Maandag 12:00 - 17:00
  Dinsdag 10:00 - 17:00
  Woensdag 10:00 - 17:00
  Donderdag 10:00 - 17:00
  Vrijdag 10:00 - 16:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag gesloten

   

  Adres: Buitenveldertselaan 110, 1081AB Amsterdam

  Openingstijden:

  Maandag op afspraak
  Dinsdag op afspraak
  Woensdag op afspraak
  Donderdag op afspraak
  Vrijdag 10:00 - 17:00
  Zaterdag 10:00 - 16:00
  Zondag gesloten