100×100 vloertegels

Als vloerenspecialist van Amsterdam en Alkmaar laat Issa Vloeren je graag zien wat er zoal mogelijk is op het gebied van vloertegels. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in onze collectie 100×100 tegels.


Waarom kiezen voor een 100x100 tegel?

Het plaatsen van grote vloertegels is een van de meest gebruikte trucjes om een kleine ruimte groter te laten ogen dan hij in werkelijkheid is. Grote vloertegels geven je woning een open en licht gevoel – zeker wanneer je kiest voor een 100x100 tegel in een lichte, neutrale kleur zoals wit, lichtgrijs, beige of zand. Een bijkomend voordeel van een vloer die is opgebouwd uit 100x100 tegels, is dat je veel minder voegen hebt dan bij kleinere tegels. Dat maakt het schoonmaken en onderhouden van je tegelvloer aanzienlijk eenvoudiger!

Ons assortiment tegels 100x100

Issa Vloeren biedt een uitgebreid assortiment tegels van 100x100 centimeter, welke verkrijgbaar zijn in een breed scala aan materialen, kleuren, afwerkingen en stijlen. De ruime keuze stelt je in staat om elke ruimte van je huis echt te personaliseren. Met bekende merken als Promenade en Studio 50 ben je altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige vloer! Wist je overigens dat je ook bij ons terecht kunt voor mooie wandtegels?

Vloertegels 100x100 kopen? Kom langs bij onze showroom!

De afbeeldingen op onze site geven al een aardig beeld geven van de mogelijkheden die je hebt op het gebied van een vloertegel van 100x100. Desondanks weten we uit ervaring dat de meeste mensen het prettig vinden om eerst even verschillende tegels van dichtbij te bekijken en te vergelijken. Je bent dan ook van harte welkom bij de showrooms van Issa Vloeren in Amsterdam en Alkmaar. Hier kun je naar hartenlust inspiratie opdoen voor je interieur en je door onze deskundige vloerspecialisten laten adviseren over de beste tegel van 100x100 voor jouw interieur.
Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?