PVC Vloeren

Ben je op zoek naar een onderhoudsvriendelijke, sterke en veelzijdige PVC vloer? Dan is een moderne pvc vloer zeker het overwegen waard. Vooral visgraat pvc vloeren en Hongaarse punt pvc vloeren doen het op dit moment goed in de markt. Issa Vloeren heeft een ruime collectie PVC vloeren in vele kleuren en patronen. Zo is er voor elke woning een passende vloer te vinden.

Waarom een PVC vloer?

PVC staat voor polyvinylchloride, een synthetisch materiaal. PVC vloeren zijn tegenwoordig vrijwel niet te onderscheiden van parket. Vaak moet je twee keer kijken voordat je ziet dat het om een pvc vloer gaat en niet om hout! Pvc vloeren bieden heel veel voordelen. Ze zijn eenvoudig te leggen, ijzersterk en hebben ook nog eens een akoestische demping. Dankzij de waterbestendige eigenschappen kunnen pvc-vloeren zonder problemen in de keuken worden geplaatst. Ook zijn ze geschikt om te combineren met vloerverwarming of –koeling. Daarnaast zijn pvc vloeren aanzienlijk makkelijker in onderhoud dan echte houten vloeren. De hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur maakt pvc vloeren niet alleen geschikt voor woningen, maar ook voor zakelijke en commerciële toepassingen. Met al deze voordelen is het niet gek dat dit type vloeren tot onze bestsellers behoort.

Ons assortiment pvc vloeren

Pvc vloeren zijn bij Issa Vloeren verkrijgbaar in vele verschillende soorten, motieven, structuren en kleuren. Met onze voorgeselecteerde pvc collectie vind je bij ons alleen maar de beste en mooiste vloeren. Van rustieke uitvoeringen met het uiterlijk van een steigerplank en pvc vloeren met een white wash afwerking tot ‘eiken’ planken met register embossing en pvc vloeren met betonlook, de mogelijkheden zijn eindeloos! Onze Issa Selected Ibiza PVC vloeren collectie is uniek in Nederland. Met onze winkels in Alkmaar en Amsterdam zal ook jij slagen voor een nieuwe vloer. Ook hebben wij schitterende pvc visgraat en Hongaarse punt vloeren in een breed scala aan uitvoeringen.

Wat betreft legmogelijkheden kun je kiezen voor een zogeheten dryback variant. Hierbij dient de bestaande vloer eerst geëgaliseerd te worden, waarna de pvc verlijmd wordt. Wil je de pvc vloer graag zelf leggen, dan kun je gaan voor de click PVC uitvoering; deze kan gemakkelijk en snel op de ondervloer worden geplaatst. Bekijk ook onze Floorify PVC vloeren.

Pvc vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Wil je meer weten over de voordelen, het onderhoud of de legmogelijkheden van een pvc vloer? Neem dan vrijblijvend contact met op met Issa Vloeren of bezoek onze showroom in Alkmaar of Amsterdam. Hier kun je samen met een van onze adviseurs de mogelijkheden bekijken en bespreken.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?