PVC vloeren

PVC vloeren

PVC vloeren zijn een trend en bijna niet te onderscheiden van een houten vloer. Een PVC vloer kun je eenvoudig leggen, is ijzersterk, waterafstotend en heeft ook nog eens een akoestische demping. Met al deze voordelen is het niet gek dat dit type vloeren behoren tot de bestsellers. Issa Vloeren heeft een ruime collectie LVT met een natuurlijke look. Er zijn diverse kleuren en patronen / motieven, zodat er voor ieder interieur een passende vloer is.

Visgraat PVC vloeren zijn hot!

In onze winkel vind je meer dan 100 verschillende visgraat vloeren in PVC, goort en klein. Bij ons vind je de mooiste vloeren.

De kwaliteit van een PVC vloer is geschikt voor woningen, maar ook in de projectmarkt wordt dit product veel gebruikt. Bij het leggen van een PVC vloer is het belangrijk dat de ondergrond goed geëgaliseerd is. De vloeren zijn eenvoudig in onderhoud en blijven lang mooi als je vette onderhoudsproducten vermijd. Deze vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming of koeling.

Zoekt een pvc vloer voor uw nieuwe woning of u wilt de overstap maken van laminaat, hout of tegels naar een pvc vloer in uw bestaande woning of winkel?

Issa Vloeren plaatst duizenden vierkantenmeters vloeren per jaar en is daarom bij uitstek de online en offline PVC vloeren winkel van de randstad en ver daarbuiten voor u als particulier of zakelijke klant. Heeft u een winkel, restaurant of een groot kantoorpand te beleggen met pvc? Dan zit u bij ons goed! Wij zijn al jaren actief in de particuliere en zakelijke sector. Wij bieden de hoogste kwaliteit vloeren aan met daarbij de beste CBW garantievoorwaarden voor uw als klant.

Voor iedereen een PVC vloer

Welke PVC vloer past bij jou? Er zijn oneindig veel mogelijkheden als het gaat om kleuren. Je kunt kiezen voor verlijmd met plaklaag of Click met ondervloer. Wil je meer weten over het onderhoud of legmogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom in Alkmaar.

Alleen de hoogste kwaliteit PVC!

Bent u op zoek naar een rustieke plank uit de Mflor collectie die het uiterlijk heeft van een steigerplank? Of misschien naar een eiken pvc vloer van Ambiant met een whitewash afwerking? Wat dacht u van een eiken plank met een 'niet van het echte hout te onderscheiden' register embossing uit de Vivafloors collectie? En dan niet vergeten, de tegel collectie van Greenflor.. een plaatje!

PVC is niet meer zoals dat van 'vroeger'... PVC is modern en superstrak! Door de moderne technieken zal je vaak twee keer moeten kijken voordat je ziet dat het om een PVC vloer gaat en niet om echt hout.
Daarnaast is PVC zeer gemakkelijk te onderhouden en kan de vloer tegen een stootje. De pvc vloer is geschikt voor vloerverwarming en koeling. Doordat PVC vloeren waterbestendig zijn kunnen ze in de badkamer of keuken geplaatst worden.

In onze showroom in Alkmaar hebben wij alle merken overzichtelijk staan en kunnen de verschillen in de diverse vloeren samen met onze adviseur worden bekeken. Wij zijn gevestigd op het industrieterrein Oudorp vlak bij de A9 en het AFAS stadion, hierdoor bent u ook vanaf Haarlem, Amsterdam, Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard snel en gemakkelijk bij onze winkel.

Dryback of Click?

PVC vloeren zijn er in verschillende uitvoering, u heeft namelijk de keuze uit een Dryback vloer oftewel de plak variant waar eerst de bestaande vloer geëgaliseerd dient te worden. Of de click uitvoering die zelf gemakkelijk en snel door de consument op een ondervloer kan worden geplaatst. Daarnaast bestaan er ook Magneet vloeren, Looselays en zelfklevende pvc vloeren.

PVC vloeren heb je in vele soorten, motieven en structuren. Door technologische ontwikkelingen zijn PVC vloeren steeds moeilijker te onderscheiden van echte houten vloeren. De pvc vloeren zijn leverbaar in 2, 2,5 of 3 mm. Als de vloer correct gelegd wordt is de kwaliteit perfect voor woningen en projecten. Voordat de vloer gelegd wordt moet de bestaande vloer geëgaliseerd worden waarna de vloeren net als houten vloeren in stroken 1 voor 1 gelegd worden.

De stroken zijn leverbaar in verschillende breedtes en lengtes. Optioneel is het mogelijk om een stripje tussen de "planken" te leggen waardoor een speciaal effect ontstaat.
De meeste vloeren hebben een slijtlaag van minimaal 0,55 mm PU. De PU finish zorgt ervoor dat de vloer een matte uitstraling krijgt!

Maak direct een afspraak met onze adviseur! 072-5404590

Vraag snel een offerte aan!

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 553

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Ambiant Concrete Antracite

  De Ambiant Concrete Antracite zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Concrete Antracite verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Concrete Antracite zet de trend.

  Meer Informatie
 • Ambiant Concrete Antracite Tegel

  De Ambiant Concrete Antracite Tegel zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Concrete Antracite Tegel verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Concrete Antracite Tegel zet de trend.

  Meer Informatie
 • Ambiant Concrete Bleu Grey

  De Ambiant Concrete Bleu Grey zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Concrete Bleu Grey verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Concrete Bleu Grey zet de trend.

  Meer Informatie
 • Ambiant Concrete Bleu Grey Tegel

  De Ambiant Concrete Bleu Grey Tegel zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Concrete Bleu Grey Tegel verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Concrete Bleu Grey Tegel zet de trend.

  Meer Informatie
 • Ambiant Concrete Mid Grey

  De Ambiant Concrete Mid Grey zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Concrete Mid Grey verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Concrete Mid Grey zet de trend.

  Meer Informatie

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 553

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5