Visgraat parket

Ben je op zoek naar een klassieke vloer die toch een tijdloze uitstraling heeft? Een duurzame vloer waar je over tien jaar nog steeds dol op bent? Kies dan voor een van de schitterende visgraat parket variaties van Issa Vloeren!

Wat is de historische waarde van visgraat parket?

Parketvloeren werden bijzonder veel toegepast in de zeventiende eeuw. Deze vloeren werden vervaardigd van massieve houten blokken, welke veelal in een visgraat patroon werden neergelegd. Het leggen van deze visgraat parket vloeren werd volledig met de hand gedaan. De esthetische waarde van deze vloeren woog echter veel zwaarder dan het moeizame en tijdrovende installatieproces. In de loop der jaren werden de traditionele massief houten blokken vervangen door houten planken, maar de uitstraling en het ontwerp van het visgraat patroon is nog altijd hetzelfde als bij die zeventiende-eeuwse handgemaakte vloeren.

Ons assortiment visgraat parket vloeren

Als het op visgraat parket aankomt, dan vindt je bij Issa Vloeren ongetwijfeld wat je zoekt. Met keuze uit exclusieve merken, houtsoorten, kleurvariaties en afwerkingen kunnen wij voor elk interieur een passende visgraat parket vloer leveren.

Behoort een echte houten vloer voor jou niet tot de mogelijkheden? Je kunt ook een PVC vloer of keramisch parket met een visgraat motief overwegen!

Visgraat parket kopen? Kom langs bij onze showroom!

Wil je visgraat parket kopen, dan neem je vanzelfsprekend geen genoegen met minder dan het beste. En ondanks het feit dat de foto’s op onze website al een aardige indruk geven van de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van visgraat parket, vinden we dat je onze vloeren gewoon in het echt moet zien. Alleen dan kun je het bijzondere effect dat deze houten vloeren bieden pas echt ervaren. We nodigen je dan ook graag uit om langs te komen bij Issa Vloeren in Amsterdam of Alkmaar. Je kunt uiteraard ook bij ons terecht voor een persoonlijk advies!

Visgraat Houten Vloeren

Hendrik De Jong  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?