Europees Eiken vloeren

Europees Eiken vloeren zijn gemaakt van duurzaam Europees eikenhout afkomstig van de Quercus robur of Quercus petraea bomen. Het hout heeft een natuurlijke uitstraling en kan variëren in kleur en nerfpatroon, afhankelijk van de manier waarop het is bewerkt en afgewerkt. Door het te behandelen met oliën, was, lak of andere afwerkingen kan de kleur worden verbeterd en het hout worden beschermd tegen dagelijks gebruik.

Geschikt voor elke omgeving

Europees Eiken vloeren zijn geschikt voor zowel residentiële als commerciële omgevingen vanwege hun duurzaamheid en esthetische eigenschappen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, lengtes en diktes en kunnen worden gelegd in verschillende patronen, zoals visgraat, planken of diagonaal.

Kies de beste afwerking voor jouw toepassing

Als je overweegt om Europees Eiken vloeren te gebruiken in jouw woning of bedrijfsruimte, is het belangrijk om te overwegen welke afwerking het beste past bij jouw specifieke toepassing en omgeving. Het kan nuttig zijn om advies te vragen aan een ervaren vloerenleverancier of professionele installateur om de beste keuze te maken.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?