Solidfloor houten vloeren

Solidfloor is een Nederlands merk dat houten vloeren produceert die warmte en intimiteit aan elk huis toevoegen. De collectie van Solidfloor bij Issa Vloeren biedt een oplossing voor elk interieurontwerp, of het nu gaat om elegant, modern, klassiek of aged. De eigentijdse parketvloeren zijn bovendien perfect te combineren met vloerverwarming, waardoor je jarenlang kunt genieten van een comfortabele en duurzame houten vloer.

Solidfloor biedt een uitgebreid assortiment aan vloeren die elk hun eigen unieke kenmerken hebben dankzij innovatieve afwerkingstechnieken. Van stoere brede planken met een matte afwerking tot elegante visgraatmotieven en van geborstelde planken in natuurtinten tot strak, modern gelakt parket, er is voor elke smaak wel een geschikte vloer te vinden.

Waarom Solidfloor parket?

Naast de uitstraling en het comfort biedt Solidfloor ook een garantie van maar liefst 25 jaar op alle parketvloeren. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat je jarenlang van je prachtige vloer kunt genieten.

Ons assortiment Solidfloor vloeren

Bij Issa Vloeren kan je in de showroom in Alkmaar of Amsterdam op je gemak de gehele Solidfloor parket collectie bekijken en inspiratie opdoen. Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van de perfecte Solidfloor vloer die past bij jouw wensen en levensstijl. Een nieuwe parketvloer is een investering waar je jarenlang plezier van gaat hebben, dus het is belangrijk om je goed te oriënteren en te laten adviseren.

Wil je je interieur helemaal afmaken? Je kunt ook bij Issa Vloeren terecht voor nieuwe raamdecoratie!

Solidfloor kopen? Kom langs bij onze showroom!

Een nieuwe parketvloer is een investering waar je als het goed is jarenlang plezier van gaat hebben. Het is dan ook van belang om je vooraf goed te oriënteren op welke vloer het beste past bij jouw wensen en levensstijl. Issa Vloeren helpt je graag bij het vinden van jouw perfecte Solidfloor vloer! Onze adviseurs laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van stijlen, kleuren en patronen. Bezoek onze vloeren showroom in Alkmaar of Amsterdam en ervaar het met eigen ogen!

Solidfloor Piet Boon French Floor Lava-2150

Solidfloor op Vloerverwarming

Het leggen van Solidfloor vloeren in combinatie met vloerverwarming of vloerverkoeling is heel goed mogelijk en zal je woning optimaal comfortabel maken. Natuurlijk hout is het hele jaar door comfortabel en is perfect te combineren met de hedendaagse vloerverwarmingssystemen zoals een warmtepomp of gefreesde vloerverwarming. Het is daarnaast belangrijk om de vloeren goed te beschermen en te onderhouden. Wij adviseren de vloer minimaal 2x per jaar de volledige aandacht te geven met een onderhoudsmiddel.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?