Solidfloor

Elegant, modern, klassiek of aged; er zijn tegenwoordig eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van houten vloeren. Er zijn echter maar weinig merken die zoveel variatie bieden als Solidfloor. In de showroom van Issa Vloeren kun je op je gemak de gehele Solidfloor parket collectie bekijken. Kom eens langs bij een van onze vestigingen om inspiratie op te doen!

Waarom Solidfloor parket?

Solidfloor is een Nederlands merk met een ruime collectie vloeren, speciaal ontworpen om een warme, intieme sfeer in huis te brengen. De eigentijdse parketvloeren bieden een interieuroplossing voor elke wens en stijl. Bovendien zijn de houten vloeren van Solidfloor perfect te combineren met vloerverwarming. Met Solidfloor profiteer je jarenlang van een schitterende én comfortabele houten vloer, die garant staat voor een duurzame kwaliteit – je krijgt maar liefst 25 jaar garantie op je Solidfloor parket!

Ons assortiment Solidfloor vloeren

De unieke Solidfloor vloeren collectie bij Issa Vloeren bestaat uit verschillende varianten. Dankzij innovatieve afwerkingstechnieken heeft Solidfloor een zeer gevarieerd aanbod weten te realiseren, waarbij elke vloer zijn eigen unieke kenmerken heeft. Van stoere brede planken met een matte afwerking tot elegante visgraatmotieven en van geborstelde planken in natuurtinten tot strak, modern gelakt parket, het is allemaal mogelijk.

Wil je je interieur helemaal afmaken? Je kunt ook bij Issa Vloeren terecht voor nieuwe raamdecoratie!

Solidfloor kopen? Kom langs bij onze showroom!

Een nieuwe parketvloer is een investering waar je als het goed is jarenlang plezier van gaat hebben. Het is dan ook van belang om je vooraf goed te oriënteren op welke vloer het beste past bij jouw wensen en levensstijl. Issa Vloeren helpt je graag bij het vinden van jouw perfecte Solidfloor vloer! Onze adviseurs laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van stijlen, kleuren en patronen. Bezoek onze vloeren showroom in Alkmaar of Amsterdam en ervaar het met eigen ogen!

Solidfloor Piet Boon French Floor Lava-2150

Solidfloor op Vloerverwarming

Het leggen van Solidfloor vloeren in combinatie met vloerverwarming of vloerverkoeling is heel goed mogelijk en zal uw woning optimaal comfortabel maken. Natuurlijk hout is het hele jaar door comfortabel en is het
perfect te combineren met de hedendaagse vloerverwarmingssystemen zoals een warmtepomp of gefreesde vloerverwarming. Het is daarnaast belangrijk om de Solidfloor vloeren goed te beschermen en te onderhouden. Wij adviseren de vloer minimaal 2x per jaar de volledige aandacht te geven met een onderhoudsmiddel.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?