Rigid PVC Vloeren

Wie zich een beetje verdiept in PVC vloeren zal ongetwijfeld de term ‘Rigid’ tegenkomen. Rigid PVC vloeren (ook wel ‘Rigid core’ of ‘Rigide PVC’ vloeren genoemd) kunnen beschouwd worden als de ultieme variant op de reguliere PVC vloer. Ze beschikken over alle eigenschappen die PVC zo populair maken, maar zijn ook nog eens voorzien van een harde kern. En dat biedt aantrekkelijke voordelen.

Waarom een Rigid PVC vloer?

Vanwege de harde kern is een Rigid PVC vloer ongevoelig voor krassen en deuken. Sterker nog, hij is nagenoeg onverwoestbaar! Dit maakt het een uitstekende keuze voor zeer intensief belopen ruimtes. Rigid PVC heeft daarbij uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen. Bovendien zijn Rigid PVC vloeren (in tegenstelling tot laminaat, parket en Click PVC) ongevoelig zijn voor vocht, zonlicht en temperatuurschommelingen. Kortom, als je een duurzame vloer wilt waar echt op geleefd kan worden, dan is een Rigid PVC vloer de beste keus die je kunt maken.

Ons assortiment Rigid PVC vloeren

Issa Vloeren biedt een indrukwekkend assortiment Rigid PVC vloeren, met zeer realistische houtlook, betonlook en tegellook uitvoeringen. Met een breed scala aan opties op het gebied van plankformaten en kleuren is er voor elk interieur een perfect passende Rigid PVC vloer te vinden.

Goed om te weten: Omdat Rigid PVC ook zonder problemen in vochtige ruimtes kan worden toegepast, kun je de look en feel van je vloer ook laten doorlopen naar de badkamer.

Rigid PVC vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Ben je helemaal overtuigd door de voordelen van een Rigid PVC vloer? Kom dan langs bij Issa Vloeren in Amsterdam of Alkmaar! In onze showroom kun je naar hartenlust inspiratie opdoen voor een nieuwe vloer en je door onze ervaren vloerspecialisten laten informeren. Heb je eenmaal een nieuwe Rigid PVC vloer uitgezocht, dan kunnen wij deze indien gewenst ook voor je installeren. Ons ervaren legteam staat garant voor een vakkundig eindresultaat!

Vraag een offerte aan en ontvang de prijs voor dit product

* Verplichte velden


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Kom langs in onze inspirerende en overzichtelijke winkels en ontdek de nieuwste woontrends.

  Adres: Edisonweg 1, 1821 BN Alkmaar

  Openingstijden:

  Maandag 10:00 - 17:00
  Dinsdag 10:00 - 17:00
  Woensdag 10:00 - 17:00
  Donderdag 10:00 - 17:00
  Vrijdag 10:00 - 17:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag gesloten

  Telefoon: 072 540 4590

  Adres: Buitenveldertselaan 110, 1081 AB Amsterdam

  Maandag gesloten
  Dinsdag gesloten
  Woensdag gesloten
  Donderdag 10:00 - 17:00
  Vrijdag 10:00 - 17:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag gesloten

  Telefoon: 020 304 8890

  Chat openen
  Hulp nodig?
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?