Piet Boon Jaloezieën van Issa Vloeren

Piet Boon is een bekende en gerenommeerde Nederlandse ontwerper die zich richt op unieke en tijdloze ontwerpen. In samenwerking met Zonnelux, een toonaangevend merk op het gebied van raamdecoratie, heeft Piet Boon een exclusieve collectie jaloezieën ontworpen die nu verkrijgbaar zijn bij Issa Vloeren.

Hoogwaardige kwaliteit en elegant design

De Piet Boon jaloezieën zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een minimalistisch en elegant design. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, waaronder hout en aluminium. Het product wordt op maat gemaakt, zodat het perfect past bij de afmetingen van jouw ramen en interieur. Hierdoor heb je altijd een perfect passende raambekleding die naadloos aansluit bij de rest van je interieur.

Eenvoudig te bedienen en onderhoudsvriendelijk

De jaloezieën zijn eenvoudig te bedienen met een koord of een elektrische bediening, zodat je de lichtinval en privacy naar wens kunt aanpassen. Daarnaast zijn de jaloezieën duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Ze zijn gemakkelijk te reinigen met een zachte doek en een mild reinigingsmiddel, waardoor ze er jarenlang als nieuw uit blijven zien.

Exclusieve en hoogwaardige raamdecoratie

Als je op zoek bent naar exclusieve en hoogwaardige raamdecoratie met een tijdloos design, dan zijn de Piet Boon jaloezieën van Issa Vloeren de perfecte keuze. Breng een bezoek aan onze showroom in Amsterdam of Alkmaar en ontdek ons uitgebreide assortiment aan raamdecoratie. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?