Merken Vloertegels

Ben je op zoek naar een goed merk vloertegels waar echt op geleefd kan worden? Dan moet je zeker even een kijkje nemen in ons assortiment tegelvloeren. Deze schitterende vloeren zijn niet alleen bestand tegen veelvoorkomende huiselijke ongelukjes, maar kunnen ook zonder problemen in winkels en kantoren geplaatst worden.

Waarom onze merken vloertegels?

Onze vloertegel merken zijn perfect voorgeselecteerd en voldoen aan het strenge eisen pakket van Issa Vloeren. Wij willen alleen met de beste producten werken en bij ons zal je dan ook een mooi scala aan vloeren vinden waar je jarenlang plezier van heb. Deze tegelvloeren zijn volledig vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en natuurlijk 100% waterbestendig. Dat maakt ze niet alleen bijzonder geschikt voor toepassingen in vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers maar ook voor in de woonkamer of kantoor. Door de hoogste slijtvastheid zijn deze tegels allemaal geschikt voor de industrie. Je kan er dus met een gerust een feestje op geven.

Alle goede merken tegelvloeren vind in onze showroom in Alkmaar

Issa Vloeren is dé specialist op het gebied van tegelvloeren en nodigt je graag uit bij een van onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar. Hier kunnen wij je in alle rust de vele mogelijkheden en voordelen van onze merken vloertegels laten zien. Heb je eenmaal een vloer uitgekozen? Dan kun je tevens gebruik maken van de expertise van onze vakmensen om de vloer te leggen. Met de voorselectie van de merken tegelvloeren van Issa Vloeren ben je altijd verzekerd van een professioneel eindresultaat!  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?