Gietvloeren voor in de woonkamer

De vloer die je kiest voor in de woonkamer, is zeer bepalend voor de algehele uitstraling van je interieur. Stijl is dan ook zeker een belangrijke factor. Tegelijkertijd moet een woonkamervloer ook gewoon praktisch zijn. De woonkamer is immers een ruimte die doorgaans zeer intensief gebruikt wordt. Zeker met jonge kinderen en/of huisdieren is het wel zo prettig als je een eenvoudig te reinigen, onderhoudsvrije vloer hebt liggen. Een gietvloer is dan ideaal. Issa Vloeren biedt de mooiste gietvloeren voor in de woonkamer!

Waarom een gietvloer in de woonkamer?

Gietvloeren zijn sterk, duurzaam en – mede vanwege de naadloze afwerking – bijzonder gemakkelijk schoon te maken. Omdat een gietvloer geen stof en vuil aantrekt, is een woonkamer gietvloer is werkelijk ideaal voor mensen met bijvoorbeeld huisstofmijtallergie. De meeste gietvloeren zijn overigens uitstekend te combineren met vloerverwarming. En het onderhoud? Daar heb je geen omkijken naar. Wat wil je nog meer van een woonkamer vloer?

Ons assortiment gietvloeren voor in de woonkamer

Als het op gietvloeren voor in de woonkamer aankomt, biedt Issa Vloeren zonder twijfel de meeste keus. Geef je de voorkeur aan een stoere betonnen gietvloer of een moderne PU gietvloer? Kies je voor een warme bruine gietvloer, een moderne witte gietvloer of ga je toch voor een gewaagde zwarte gietvloer? Bij Issa Vloeren is alles mogelijk!

Woonkamer gietvloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is op het gebied van gietvloeren voor de woonkamer? Kom dan eens langs bij een van onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar! Hier kun je op je gemak onze verschillende gietvloeren bekijken en je door onze vloerspecialisten van een persoonlijk advies laten voorzien. Heb je eenmaal een keuze gemaakt voor een huiskamer gietvloer, dan stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor je op.

Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?