Issa Selected Stone Tiles – Natuursteen Vloeren

Keramische natuursteen vloeren zijn vloertegels gemaakt van keramisch materiaal dat het uiterlijk van natuursteen nabootst. Natuursteen is een populair bouwmateriaal vanwege de unieke en elegante uitstraling en het vermogen om een gevoel van warmte en comfort toe te voegen aan een ruimte.

Keramische tegels zijn ontworpen om de uitstraling van verschillende soorten natuursteen na te bootsen, zoals marmer, graniet, leisteen, travertijn en kalksteen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en afwerkingen, waaronder gepolijst, mat en ruw.

Duurzame Keramische Natuursteen Vloeren

Keramische natuursteen vloeren bieden vele voordelen ten opzichte van echte natuurstenen vloeren. Ze zijn bijvoorbeeld duurzamer en gemakkelijker te onderhouden dan echte natuurstenen vloeren. Ze zijn ook minder poreus en absorberen minder vocht, waardoor ze minder snel vlekken ontwikkelen.

Bovendien zijn keramische natuursteen vloeren vaak goedkoper dan echte natuurstenen vloeren, terwijl ze toch een vergelijkbare uitstraling bieden. Ze zijn ook gemakkelijker te installeren, omdat ze lichter en uniformer zijn dan echte natuurstenen vloeren, waardoor ze geschikt zijn voor grotere oppervlakken.

Keramische natuursteen vloeren kunnen worden gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder badkamers, keukens, woonkamers en gangen, en bieden een tijdloze en elegante uitstraling aan elke ruimte.

Ons assortiment keramische Natuursteen tegelvloeren

De mogelijkheden op het gebied van zijn eindeloos bij Issa Vloeren! Onze houtlook tegelvloeren collectie biedt een ruime keuze in verschillende vormen en afwerkingen. De tegels zijn met de grootste zorg en aandacht vervaardigd middels een ambachtelijk productieproces, waarbij de unieke kenmerken van de basismaterialen goed zichtbaar zijn gebleven. Elke tegelvloer biedt een mooie balans tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit. In combinatie met duurzame materialen, een schitterend ingetogen kleurenpalet en bijzondere details, kunnen wij elke ruimte van een uniek tijdloos karakter voorzien.

Vloertegel kopen? Kom langs bij onze showroom!

Heb je interesse in een Houtlook Keramische tegelvloer? In onze showroom in Alkmaar staat onze collectie ruim opgesteld en kun je je op je gemak oriënteren op de vele mogelijkheden. Wij beschikken eveneens over een eigen legteam dat je nieuwe tegelvloer voor je kan plaatsen. Heb je behoefte aan een deskundig advies op maat? Bel dan naar 072-5404590 en maak meteen een afspraak met onze tegelvloeren expert.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?