Legservice van Issa Vloeren

Bij Issa Vloeren staan we bekend om onze uitstekende legservice, waarbij we de hoogste kwaliteit en duurzaamheid garanderen bij het leggen van alle soorten vloeren. Of u nu op zoek bent naar een prachtige tapisvloer, een pvc vloer of een trendy tegelvloer, onze ervaren vloerenleggers hebben minimaal 10 jaar ervaring in het plaatsen van vloeren van elke soort en grootte. Onze klanten waarderen onze legservice dan ook met een beoordeling van 9,4.

Persoonlijke intake

Onze legservice begint altijd met een persoonlijk gesprek, waarin we uw wensen en behoeften inventariseren en onze expertise en ervaring met u delen. We luisteren naar uw ideeën en bekijken samen welke vloersoort en legpatroon het beste bij uw interieur en levensstijl past. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw budget en planning.

Vervolgens stellen we een op maat gemaakt legplan op, waarin we rekening houden met de oppervlakte van de ruimte, de legrichting en de mogelijke obstakels. We adviseren u ook over de juiste ondervloer en andere benodigdheden, zoals plinten en profielen. Zo bent u verzekerd van een perfecte basis voor uw nieuwe vloer.

Wanneer het legplan is goedgekeurd, maken we een afspraak om uw nieuwe vloer te plaatsen. Onze parketteurs zijn gediplomeerd en hebben de nodige kennis en vaardigheden om uw vloer snel, efficiënt en professioneel te leggen. We werken altijd met de beste materialen en gereedschappen om de hoogste kwaliteit te garanderen. Daarnaast houden we rekening met eventuele speciale wensen, zoals het leggen van een patroonvloer of het aanbrengen van een specifieke afwerking.

Tijdens het leggen van uw nieuwe vloer, zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk overlast ontstaat. We werken netjes en schoon en zorgen ervoor dat de ruimte na afloop weer opgeruimd wordt achtergelaten. Bovendien krijgt u van ons altijd advies over hoe u uw nieuwe vloer het beste kunt onderhouden om ervoor te zorgen dat deze zo lang mogelijk mooi blijft.

Kortom, bij Issa Vloeren bent u verzekerd van een uitstekende legservice met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijke service. Onze ervaren parketteurs zorgen ervoor dat uw nieuwe vloer snel, efficiënt en professioneel gelegd wordt, zodat u kunt genieten van uw prachtige nieuwe vloer.

Vloer onderhoud

Het onderhouden van uw vloer is van groot belang om deze mooi te houden. Issa Vloeren begrijpt dit als geen ander en biedt alles wat u nodig heeft om uw vloeren in perfecte staat te houden. Het gebruik van de juiste producten voor het onderhoud van uw vloeren is essentieel en daarom heeft Issa Vloeren een ruim assortiment aan onderhoudsproducten in huis.

Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste producten voor uw vloer, staat het team van Issa Vloeren voor u klaar om u te adviseren. Zij hebben de expertise en kennis om u te helpen bij het selecteren van de juiste producten en bieden tevens handige tips voor het zelf leggen van vloeren.

Als u liever heeft dat een van de parketteurs van Issa Vloeren uw vloer onderhoudt, dan kunt u contact opnemen per mail of telefonisch. Het team staat van maandag tot en met zaterdag voor u klaar om u te helpen bij het onderhouden van uw vloeren.

Vloer Schuren

Uw vloer schuren is ontzettend belangrijk.

Het schuren en opnieuw lakken of oliën van een vloer is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw houten vloer. Door het dagelijks gebruik van uw vloer kunnen er beschadigingen ontstaan, zoals krassen en deukjes. Deze beschadigingen kunnen de uitstraling van uw vloer aantasten en ook de duurzaamheid van uw vloer verminderen.

Het schuren van uw vloer is de eerste stap in het proces om uw vloer weer als nieuw te maken. Tijdens het schuren wordt de oude lak of olie verwijderd en wordt de bovenste laag van het hout verwijderd. Hierdoor worden eventuele beschadigingen gladgestreken en ontstaat er een egale ondergrond voor het aanbrengen van een nieuwe laag.

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen om de vloer opnieuw te lakken of te oliën. Het opnieuw lakken van uw vloer zorgt voor een harde, slijtvaste toplaag die beschermt tegen krassen en beschadigingen. Het oliën van uw vloer daarentegen zorgt voor een natuurlijkere uitstraling en laat de structuur van het hout beter zien. Beide opties hebben hun eigen voordelen en nadelen en de keuze is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en het gebruik van de vloer.

Het schuren en opnieuw lakken of oliën van uw vloer is een specialistische klus en het is daarom aan te raden om dit uit te besteden aan een ervaren vloerspecialist zoals Issa Vloeren.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?