Duurzaam en hoge kwaliteit, legservice met een beoordeling van 9,4

Issa Vloeren is uw specialist in het plaatsen en onderhouden van alle lamel-, laminaat-, planken-, tapis- en patroonvloeren. Al onze parketteurs hebben meer dan 10 jaar ervaring.
Bent u zelf geen expert in vloeren leggen? Geen man overboord. Onze parketteurs zijn gespecialiseerd in het leggen van elke vloer soort. Het plaatsen van een lamelparketvloer is voor ons geen enkel probleem.

Vloer onderhoud

Een mooie vloer, moet mooi blijven. Daarom is het van groot belang dat u, uw vloer regelmatig schoonmaakt en behandeld. Het is vooral belangrijk de juiste producten te gebruiken voor het onderhouden van uw vloeren.
Issa Vloeren heeft in huis wat u nodig heeft om de vloeren in perfecte staat te houden.

Hulp nodig? Ons team adviseert u graag over de aanschaf en het gebruik van juiste producten. Ook hebben wij handen vol tips indien u besluit uw vloeren zelf te leggen.
Heeft u toch liever dat één van onze parketteurs met uw vloer aan de slag gaat? Dat kan! Neem contact op per mail of bel ons op 072-540 45 90 (maandag t/m zaterdag van 8.00 uur tot 20.00). Wij helpen u graag!

Vloer Schuren

Uw vloer schuren is ontzettend belangrijk. Zowel grote als kleine vloeroppervlakken moet u zo nu en dan flink onder handen nemen. Voor de kleinere oppervlakken kunt u een handschuurmachine gebruiken. Om uw grotere vloeroppervlakken te schuren kunt u een machine huren.
Issa vloeren is gespecialiseerd in het renoveren van vloeren. Wij maken gebruik van professionele schuurmachines die ervoor zorgen dat u weinig tot geen last zal hebben van stof. Na een schuur en lak beurt is uw vloer weer zo goed als nieuw.

Waarom moet u de vloer schuren?

Het is niet het prettigste klusje dat er is, maar wel een erg belangrijke. De duurzaamheid van uw houten vloeren hangt grotendeels af van het schuren en het lakken. Om te voorkomen dat uw laklaag kleine scheurtjes krijgt is het van belang dat u uw vloer goed schuurt. Dit is overigens ook erg belangrijk voor de hechtingen. Door uw vloer goed te schuren voorkomt u dat er oneffenheden ontstaan die weer zorgen voor de scheurtjes in de laklaag. De scheurtjes kunnen een oorzaak zijn van het afbladeren van de vloer. Ook loopt u het risico dat er vocht tussen de vloeren komt. Het effect van het lakken wordt ontzettend mooi als u uw vloer fijn schuurt. Hoe fijner hoe beter.

Door onze jaren lange ervaring op dit gebied, kunt u voor vragen altijd terecht bij een van onze vakkundige medewerkers.

Chat openen
1
Hulp nodig?
of scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?