Montinique

Je bent je aan het oriënteren op de aanschaf van een houtlook PVC vloer met een zo mat mogelijke uitstraling? Het liefst een vloer waar je de komende twintig jaar geen omkijken meer naar hebt? Ontdek dan de Montinique PVC collectie bij Issa Vloeren!

Waarom een Montinique vloer?

Wie op zoek is naar een mooie matte PVC vloer, zal verrast zijn door het aanbod van Montinique. Alle PVC vloeren, veelal gekenmerkt door extra lange en brede planken, zijn uitgerust met een speciale PU toplaag die zorgt voor de meest matte uitstraling. Mede dankzij de natuurgetrouwe Register Embossing zijn de onderhoudsarme houtlook PVC vloeren bovendien nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden. Ook wat betreft duurzaamheid laten de vloeren van Montinique niets te wensen over; al het PVC is ftalaatvrij, emissiearm (A+) en voorzien van Global Green certificering.

Ons assortiment Montinique PVC vloeren

De Montinique PVC collectie bij Issa Vloeren biedt keuze uit de mooiste houtlook designs, met prachtige eikenhout variaties in verschillende stijlvolle kleuren en diverse visgraat uitvoeringen, eveneens met die indrukwekkende matte afwerking. Daarnaast zijn er diverse betonlook designs verkrijgbaar. Alle PVC vloeren van Montinique dienen met de ondergrond te worden verlijmd en zijn bijzonder geschikt voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming.

Montinique vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Heb je interesse in de aanschaf van een Montinique vloer? Breng dan een bezoek aan de showroom van Issa Vloeren in Amsterdam of Alkmaar. Hier kun je naar hartenlust inspiratie opdoen en je oriënteren op de vele mogelijkheden van een Montinique PVC vloer. Uiteraard staan onze deskundige vloerspecialisten klaar om je van informatie en persoonlijk advies te voorzien. Ook voor de installatie van je nieuwe vloer kun je bij ons terecht; ons vakkundige legteam staat garant voor een professioneel eindresultaat!

   Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?