Ben je opzoek naar een nieuwe vloer? Maar kan je het online niet vinden? Geen nood, wij helpen je graag! Boek hieronder een afspraak voor een gratis advies. Onze enthousiaste adviseurs zitten klaar om je te helpen.

Je kunt hieronder een online afspraak boeken. Een afspraak in de showroom maar dan anders! Wij bellen je via facetime of teams en zullen dan alle wensen en opties met je doornemen. Wij nemen je mee door onze inspirerende winkels om de beste mogelijkheden te bekijken. Na het uitzoeken van je vloer kunnen wij de monsterborden bij je thuis afleveren of je komt ze tijdens onze openingstijden afhalen.

Wil je graag een inmeet of oriëntatie afspraak maken bij je thuis. Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Onze adviseurs staan dagelijks voor je klaar om de huidige of nieuwe situatie te beoordelen of hier een offerte voor te maken. En geen zorgen, alles is vrijblijvend! Uiteraard kunnen wij dan meteen een legafspraak plannen want ons legteam staat ook tijdens deze lockdown dagelijks voor je klaar!

Vul hieronder de datum en tijdstip van de afspraak in en we sturen je de benodigde link toe.

Boek nu een gratis vloeradvies!

Vul hieronder uw afspraakverzoek in. We bellen je dan zo spoedig mogelijk terug.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
Privacybeleid en
Servicevoorwaarden zijn van toepassing.