Vloertegels

Issa vloeren heeft een uitgebreid assortiment aan tegelvloeren, waaronder keramische tegels en natuursteen tegels. Keramische tegels zijn duurzaam, slijtvast en eenvoudig te onderhouden. Natuursteen tegels zijn uniek in hun uitstraling en kunnen een prachtige toevoeging zijn aan elk interieur.

De collectie tegelvloeren van Issa vloeren is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de behoefte van verschillende interieurstijlen. Er zijn diverse kleuren, patronen en formaten beschikbaar, zodat er voor elke smaak en ruimte een geschikte optie is.

Issa vloeren biedt naast tegelvloeren ook wandtegels en mozaïek. Deze kunnen gebruikt worden voor het creëren van een accentmuur of het afwerken van de wanden in bijvoorbeeld de badkamer of keuken.

Het is belangrijk om te bedenken welke tegelvloer het beste past bij jouw wensen en behoeften. Issa vloeren kan je helpen bij het maken van de juiste keuze. In de showroom kan je de verschillende opties bekijken en vergelijken. De experts van Issa vloeren kunnen je adviseren over de eigenschappen en mogelijkheden van de verschillende tegelvloeren.

Kortom, Issa vloeren biedt een uitgebreide collectie tegelvloeren en natuursteen, die een tijdloze en luxe uitstraling kunnen geven aan elk interieur

Waarom een vloertegel?

Tegelvloeren zijn veelzijdig, duurzaam en eenvoudig schoon te maken, zonder dat je daarbij gebruik hoeft te maken van agressieve of chemische reinigingsmiddelen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een echte houten vloer of een vloer die van tapijt is voorzien, vergt een tegelvloer nauwelijks onderhoud. Het waterbestendige karakter maakt een tegelvloer ook een perfecte oplossing voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer en de keuken. De slijt- en krasvaste eigenschappen maken onze tegelvloeren bovendien uitstekend geschikt voor ruimtes die zeer intensief gebruikt worden.

Ons assortiment vloertegels

Van keramiek tot houtlook tegels en van natuursteen tot betonlook tegels – de mogelijkheden op het gebied van tegelvloeren zijn eindeloos bij Issa Vloeren! Onze tegelvloeren collectie biedt een ruime keuze in verschillende vormen en afwerkingen. De tegels zijn met de grootste zorg en aandacht vervaardigd middels een ambachtelijk productieproces, waarbij de unieke kenmerken van de basismaterialen goed zichtbaar zijn gebleven. Elke tegelvloer biedt een mooie balans tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit. In combinatie met duurzame materialen, een schitterend ingetogen kleurenpalet en bijzondere details, kunnen wij elke ruimte van een uniek tijdloos karakter voorzien.

Vloertegel kopen? Kom langs bij onze showroom!

Heb je interesse in een tegelvloer? In onze showrooms in Amsterdam en Alkmaar staat onze collectie ruim opgesteld en kun je je op je gemak oriënteren op de vele mogelijkheden. Wij beschikken eveneens over een eigen legteam dat je nieuwe tegelvloer voor je kan plaatsen. Heb je behoefte aan een deskundig advies op maat? Bel dan naar 072-5404590 en maak meteen een afspraak met onze tegelvloeren expert.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?