Arte Icons: Een Luxueuze Behangcollectie met Verrassende Materialenmix

Arte Icons charmeert door haar veelzijdigheid aan materialen, zoals segrijnleder (galuchat), bouclé stof, metaalaccenten of rotan. Deze materialen zijn vaste waarden in het interieur, maar de toepassing op de muur is uiterst verrassend en origineel. Typerend zijn de diverse geometrische patronen die een opvallend blokkenmotief naar voren schuiven. De behangcollectie heeft een luxueuze uitstraling door het gebruik van de warme materiaalmix en het spel van mat en glans.

Een Originele en Luxueuze Dimensie

Icons geeft een originele en luxueuze dimensie aan je interieur. De diverse materialenmix zorgt voor een uniek behang dat de muur tot leven brengt. De geometrische patronen geven een eigentijdse uitstraling en maken het behang perfect te combineren met verschillende interieurstijlen. Van klassiek tot modern, met Arte Icons heb je altijd een bijzonder en onderscheidend behang in huis.

Breng een Bezoek aan Onze Showroom voor Persoonlijk Advies

Wil je meer weten over de Arte Icons behangcollectie of wil je het behang graag in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Amsterdam of Alkmaar en ontdek de mogelijkheden van Arte behang. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur. Kies voor een luxueuze en originele uitstraling met Arte Icons behangcollectie van Arte bij Issa Vloeren.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?