Erkend schadehersteller, natuurlijk Issa Vloeren!

De vakmensen van Issa vloeren doen meer dan het leveren en installeren van vloeren. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden op het gebied van schadeherstel en het ontwikkelen van vloeren op maat voor projecten.

Erkend schadeherstel

Het is mogelijk dat er iets gebeurd in uw huis, waarbij de verzekering wordt ingeschakeld. Wij werken voor diverse grote verzekeringsmaatschappijen en zijn gespecialiseerd in het vakkundig afhandelen hiervan.

Door onze landelijke dekking hebben wij de mogelijkheid om snel en deskundig de schade aan uw vloer op te lossen. Dit geldt voor alle vloeren die wij in de collectie hebben: houten vloeren, parket, laminaat, kurk- en LVT/Vinyl vloeren. En als het nodig is vervangen wij ook nog het tapijt dat beschadigd is.

Wij werken met zeer ervaren en goed opgeleide parketteurs die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die wij hanteren voor door ons gelegde vloeren. Tevens geven wij altijd een aanvullend advies voor onderhoud en gebruik van de gerepareerde of nieuwe vloer, zodat u er weer jarenlang plezier van hebt.

Gecertificeerd herstelmanager

Soms valt er iets of heeft u een kras in uw vloer. Zonde, want uw oog valt er steeds op en het gaat irriteren. Laat het niet zover komen en maak een afspraak met de dichtstbijzijnde herstelmanager van de ParketGroep. Wij repareren de plek direct. Vaak kunt u dit nog declareren bij uw verzekering ook.

Issa vloeren is een gecertificeerd herstelmanager. Onze parketteurs zijn ervaren in het afhandelen van schadegevallen en kunnen uw vloer snel en vakkundig repareren. Dit doen zij vaak in opdracht van verzekeraars, plaatselijk en met behulp van speciale herstelproducten.

Spotrepair

Heeft u een specifiek probleem rond harde oppervlakken, wij leveren u de oplossing. Snel en vakkundig. Een beschadiging aan uw laminaat of parket? Wacht niet en maak een afspraak!

Voordelen Spotrepair:

  • Altijd dezelfde dag klaar
  • Goedkoper dan schadeherstel
  • Betrouwbaar en gecertificeerd
  • Snel en vakkundig

Schadeformulier

Wij zijn graag bereid om uw schade aan uw laminaat, houten vloer, parket of PVC vloer goed, snel en voordelig te verhelpen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn vragen we u om de onderstaande velden volledig in te vullen. Het bijvoegen van beeldmateriaal is niet noodzakelijk maar het helpt om te bepalen welke reparatiemethode wij zullen toepassen en hoeveel tijd hiermee gemoeid is.


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
    Privacybeleid en
    Servicevoorwaarden zijn van toepassing.