Gordijnen

Vanwege het feit dat de kamers in vrijwel elk huis minstens één raam bevatten, heeft het type raamdecoratie dat je kiest een grote impact op de algehele look en feel van een ruimte. De beste raambekleding voor het creëren van een warme, comfortabele en uitnodigende ruimte? Dat zijn nog altijd gordijnen. Bij Issa Vloeren vindt je een schitterende collectie voor elk interieur!

Waarom gordijnen?

Afgezien van de meest voor de hand liggende praktische voordelen (zonwering en het waarborgen van de privacy in huis) hebben gordijnen ook een grote esthetische waarde. Zo is het ophangen van gordijnen de ideale manier om textuur in je interieur te brengen en om mooie contrasten te creëren. Maar ze kunnen ook helpen om een interieur waar strakke lijnen en harde of ruwe materialen de boventoon voeren, te verzachten.

Ons assortiment gordijnen

Issa Vloeren biedt een ruime collectie gordijnen, met een ruime keuze in verschillende stoffen, texturen, kleuren en patronen. Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar transparante in-betweens, naar gevoerde overgordijnen of naar verduisterende gordijnen voor in de slaapkamer, we hebben het allemaal. Zo leveren wij onder andere Eijffinger gordijnen. Dit merk specialiseert zich al 145 jaar in levendige, kleurrijke interieurstoffen. Ook onze collectie Vadain gordijnen is zeker het bekijken waard. Deze luxueuze collectie wordt gekenmerkt door de exclusieve kwaliteiten en dessins. Bovendien maken wij alle gordijnen op maat. Je neemt toch zeker geen genoegen met minder dan de beste pasvorm?

Gordijnen kopen? Kom langs bij onze showroom!

Wil je graag wat inspiratie opdoen voor nieuwe gordijnen? Kom dan langs bij Issa Vloeren in Amsterdam of Alkmaar. In onze showrooms kun je op je gemak ons assortiment gordijnen bekijken en je door onze raamdecoratie experts laten informeren over de mogelijkheden. Ook voor een professioneel interieuradvies ben je bij ons aan het goede adres!  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?