Floorify Visgraat

De Floorify visgraat geeft je interieur ten opzichte van rechte planken, een subtiele speelse look, die elke ruimte gezellig en sfeervol inricht. Met de collectie vloerplanken in visgraatmotief herintroduceerd Floorify de klassieke vloertrend. Hiermee bieden wij een gemakkelijk te plaatsen en gebruiksvriendelijk alternatief.

Visgraat motief is een tijdloze eyecatcher

De uitstraling van echt hout in een sterke, stille, watervaste en nagenoeg onderhoudsvrije uitvoering. Een visgraat vloer vloert alle uitdagingen in al haar collecties. Floorify biedt je acht unieke designs. Waar Uni en Ika je een mooie klassieke premium eik aanbieden, geven ze met Unagi en Anago  voor een elegante, karaktervolle eik met een tikkeltje meer knoesten en knopen.

Ons Visgraat assortiment

Issa Vloeren biedt een ruim assortiment visgraat vloeren in PVC en rigid aan. Zo kunt je kiezen voor een van de vloeren uit de Floorify collectie of uit de Ibiza PVC Click Collectie van Issa. De mogelijkheden zijn eindeloos en voor ieder hebben wij wat moois aan te bieden.

Visgraat kopen? Kom langs in onze winkel in Alkmaar en Amsterdam

Issa Vloeren is dé specialist op het gebied van visgraatvloeren en nodigt je graag uit bij een van onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar. Hier kunnen wij je in alle rust de vele mogelijkheden en voordelen van Visgraat PVC laten zien. Heb je eenmaal een vloer uitgekozen? Dan kun je gebruik maken van de expertise van onze vakmensen om de vloer te laten leggen. Met Issa Vloeren en Floorify ben je altijd verzekerd van een professioneel eindresultaat!  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?