Ambiant Essenzo

Bij Issa Vloeren hebben we een uitgebreide collectie van PVC vloeren, waaronder de Ambiant Essenzo collectie. De Ambiant Essenzo PVC vloeren zijn bekend om hun hoge kwaliteit en natuurlijke uitstraling, die lijkt op echt hout of steen.

De Ambiant Essenzo PVC vloeren zijn duurzaam en slijtvast, waardoor ze geschikt zijn voor intensief gebruik in commerciële en residentiële omgevingen. Ze zijn waterbestendig, gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor ze ook geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Daarnaast zijn de Ambiant Essenzo PVC vloeren geschikt voor vloerverwarming en hebben ze uitstekende geluidsabsorptie-eigenschappen, waardoor ze minder geluid produceren dan bijvoorbeeld laminaatvloeren.

Ambiant Essenzo koop je bij Issa Vloeren

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste PVC vloer voor jouw situatie en behoeften. We bieden verschillende opties en kleuren, en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Kom langs in onze showroom in Alkmaar of Amsterdam en bekijk onze uitgebreide collectie Ambiant Essenzo PVC vloeren. We nodigen je graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek en laten je de verschillende opties zien die we beschikbaar hebben.

Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?