Issa Selected Alkmaar – Alkmaarse vloeren

Bij Issa Vloeren bieden wij een speciale collectie genaamd Issa Selected Alkmaar in de volksmond ook wel ‘Alkmaarse vloeren’ genoemd, die speciaal is ontworpen om te passen bij het gezellige en warme Alkmaarse gevoel. Onze collectie omvat een breed scala aan natuurlijke houten vloeren in mooie warme grijs- en bruintinten, maar ook lichtere tinten voor een fris en luchtig gevoel in elke ruimte..

Onze houten vloeren hebben een toplaag van Europees eikenhout en zijn verkrijgbaar in verschillende behandelingen en afwerkingen, zoals geschaafd, geborsteld, naturel of wit geolied. Dit biedt een ruime keuze aan opties om de perfecte vloer te vinden die past bij jouw persoonlijke stijl en interieur.

Geschikt voor vloerverwarming

Wij begrijpen dat klanten zich vaak afvragen of onze houten vloeren geschikt zijn voor vloerverwarming. Daarom is de Issa Selected Alkmaar collectie speciaal ontworpen om aan deze vraag te voldoen. Dankzij de 13 mm dikke planken heeft de vloer een lage warmteweerstand, waardoor deze probleemloos kan worden geïnstalleerd op vloerverwarming en vloerkoeling. Om het beste rendement en de blijvende kwaliteit te garanderen, is het wel belangrijk dat de vloeren volledig worden verlijmd.

Bij Issa Vloeren bieden wij hoogwaardige houten vloeren tegen betaalbare prijzen. Wij bieden ook een uitgebreide legservice, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw vloer professioneel en nauwkeurig wordt gelegd.

Ben je op zoek naar een mooie en natuurlijke houten vloer voor jouw woning in Alkmaar of omgeving? Bezoek dan onze showroom in Alkmaar en ontdek onze Issa Selected Alkmaar collectie. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?