Ambiant Spigato

De Ambiant Spigato PVC vloeren hebben een unieke visgraatstructuur die zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling in jouw interieur. De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, en zijn geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

De Ambiant Spigato PVC vloeren zijn duurzaam en slijtvast, en hebben uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen. Daarnaast zijn ze waterbestendig en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze ook geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Kleuren visgraat pvc

De Ambiant Spigato PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en tinten, zodat je altijd een vloer kunt vinden die past bij jouw interieur en smaak. Enkele voorbeelden van kleuren en tinten zijn:

  • Ambiant Spigato PVC in de kleur Eik Naturel
  • Ambiant Spigato PVC in de kleur Eik Wit
  • Ambiant Spigato PVC in de kleur Eik Lichtbruin
  • Ambiant Spigato PVC in de kleur Eik Grijs
  • Ambiant Spigato PVC in de kleur Eik Donkerbruin
  • Ambiant Spigato PVC in de kleur Notenbruin

Naast deze kleuren en tinten zijn er nog veel meer opties beschikbaar. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste kleur en tint voor jouw situatie en behoeften.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste PVC vloer voor jouw situatie en behoeften. We bieden verschillende opties en kleuren, en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Kom langs in onze showroom in Alkmaar of Amsterdam en bekijk onze uitgebreide collectie Ambiant Spigato PVC vloeren. We nodigen je graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek en laten je de verschillende opties zien die we beschikbaar hebben.

Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?