Arte Behang: Exclusief Wallpaper

Bij Issa Vloeren en Wonen vindt u een ruime collectie Arte behang, die garant staat voor hoogwaardige kwaliteit en exclusiviteit. De familie Desart produceert Arte behang al sinds 1981 in België en staat bekend om hun passie voor gesofisticeerde muurbekleding. Door de combinatie van Arte behang met een stijlvolle inrichting wordt de perfecte balans in elk interieur gecreëerd.

Vernieuwende en Trendbepalende Collecties

Het ervaren team van ontwerpers zorgt elk jaar voor vernieuwende en trendbepalende collecties, waarbij naast de esthetische aspecten ook gelet wordt op de gebruikte materialen en productiemethoden. Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan research om zo vernieuwende en kwalitatieve collecties te kunnen aanbieden. Ook wordt er rekening gehouden met duurzaamheid en milieuvriendelijke productiemethoden. Ongeveer de helft van de producten wordt intern gefabriceerd met behulp van milieuvriendelijke procedés.

Persoonlijk Advies en Unieke Stijl

Bij Issa Vloeren en Wonen wordt er ook gekeken naar de individuele wensen en behoeften van de klant. Het deskundige en ervaren team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw interieur. Zo kan er een unieke en persoonlijke stijl gecreëerd worden met de hoogwaardige en exclusieve Arte behangcollecties.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?