Hollandsche Vloeren – Eiken Planken

Bent u op zoek naar een houten vloer die luxe en duurzaamheid uitstraalt? Dan zijn de eiken planken van Hollandsche Vloeren bij Issa Vloeren de perfecte keuze. Deze planken zijn verkrijgbaar in 22 en 18 cm breed en zijn ideaal voor wie op zoek is naar een opvallende en stijlvolle uitstraling.

Hoogwaardige Kwaliteit en Milieuvriendelijk

De eiken planken van Hollandsche Vloeren zijn gemaakt van hoogwaardig hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Dit zorgt niet alleen voor een mooie vloer, maar ook voor een vloer die milieuvriendelijk en duurzaam is. Bij Issa Vloeren selecteren we alleen de beste kwaliteit eikenhout voor onze vloeren, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een vloer krijgt die lang meegaat en er mooi uitziet.

Bij Issa Vloeren kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen voor uw eiken vloer, zoals geschuurd, gerookt, gebeitst, en verouderd. Zo kunt u de uitstraling van uw vloer aanpassen aan uw persoonlijke smaak en interieur. Onze ervaren vloerspecialisten kunnen u helpen bij het kiezen van de perfecte afwerking voor uw eiken vloer.
Ondanks de luxueuze uitstraling van de eiken vloeren zijn ze relatief eenvoudig te onderhouden. Regelmatig stofzuigen of vegen is meestal voldoende om de vloer schoon te houden. Bovendien is de vloer goed bestand tegen krassen en beschadigingen, waardoor u jarenlang van uw mooie vloer kunt genieten.

Professionele Installatie

Bij Issa Vloeren kunt u rekenen op professionele installatie van uw eiken vloer. Onze ervaren vloerspecialisten zorgen voor een vakkundige plaatsing van uw vloer, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw nieuwe vloer er prachtig uitziet en lang meegaat.

De eiken planken van Hollandsche Vloeren bij Issa Vloeren een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een luxueuze en duurzame houten vloer. Of u nu kiest voor de 22 of 18 cm brede planken, u kunt erop vertrouwen dat u een hoogwaardige vloer krijgt die perfect past bij uw interieur.

Hollandsche Vloeren Plank

Gerrit Bakker

Hollandsche Vloeren Plank

Gerrit de Jong

Hollandsche Vloeren Plank

Gerrit De Vries

Hollandsche Vloeren Plank

Gerrit Janssen

Hollandsche Vloeren Plank

Gerrit Smit

Hollandsche Vloeren Plank

Gerrit van Dijk

Hollandsche Vloeren Plank

Gerrit Visser

Hollandsche Vloeren

Marie Janssen

Hollandsche Vloeren

Marie Visser  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?