Betonlook tegelvloer

Een betonnen vloer creëert de stoere look en feel die mede dankzij de groeiende populariteit van industriële interieurs zeer gewild is. Dat gezegd is een gietvloer niet in alle situaties de beste keuze. Een betonlook tegelvloer is dan een uitstekend alternatief! Issa Vloeren laat je graag kennismaken met de vele mogelijkheden van deze stoere vloeren.

Mold_Cinder_75x150.tif

Waarom een betonlook tegelvloer?

Met een betonlook tegelvloer creëer je de stoere uitstraling van een echte betonnen vloer, terwijl je profiteert van de onderhoudsvriendelijke eigenschappen van een tegelvloer. Een betonnen tegelvloer is dan ook zeer geschikt voor intensief belopen vloeren en huishoudens met kinderen en huisdieren en kan prima gecombineerd worden met vloerverwarming. Een betonlook tegelvloer biedt tevens uitstekende vochtbestendige eigenschappen. Dit maakt het ook een geschikte oplossing voor de hal, de keuken en zelfs de badkamer.

Ons assortiment tegelvloeren met betonlook

Als de vloerspecialist van Noord-Holland biedt Issa Vloeren tal van mogelijkheden op het gebied van betonlook tegelvloeren. Zo hebben we een exclusieve collectie van Piet Boon, welke bestaat uit meerdere tijdloze series. Met veel keus op het gebied van verschillende tegelformaten, kleuren en afwerkingen kunnen wij voor elk interieur een passende betonlook tegelvloer leveren.

Neem ook eens een kijkje in onze uitgebreide collectie met raamdecoratie!

Betonlook tegelvloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Ben je inmiddels overtuigd door de voordelen van een betonlook tegelvloer? Dan neem je vanzelfsprekend geen genoegen met minder dan de beste kwaliteit. Issa Vloeren nodigt je graag uit om langs te komen bij onze showroom in Amsterdam of Alkmaar. Hier kun je je gemak oriënteren op de verschillende betonlook tegelvloeren die we in ons assortiment hebben en je door onze deskundige laten adviseren. Uiteraard is ons professionele legteam je ook graag van dienst bij de installatie van jouw nieuwe tegelvloer. Issa Vloeren gaat garant voor puur vakwerk!

Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?