60×60 vloertegels

Als het op vloertegels aankomt, dan behoren tegels van 60×60 centimeter tot de meest gebruikte formaten. Bekijk de uitgebreide collectie van Issa Vloeren online of in de showroom en ontdek wat er allemaal mogelijk is met een 60×60 vloertegel.


Ons assortiment vloertegels van 60x60

Issa Vloeren biedt een schitterende collectie met 60x60 vloertegels voor elke ruimte van het huis. Zo kun je kiezen voor stoere beton(look)tegels of voor natuursteen tegels, met een matte of een gepolijste afwerking. Ook op het gebied van kleuren kun je alle kanten op. Van de stijlvolle, elegante uitstraling van antraciet tot het rustgevende karakter van gebroken wit – en alles daar tussenin. Veel van onze 60x60 vloertegels zijn overigens ook leverbaar in grotere afmetingen, waaronder 80x80, 100x100 en zelfs 120x120 centimeter. Ben je op zoek naar een betaalbaar alternatief voor vloertegels? Neem dan eens een kijkje in onze collectie PVC vloeren.

Is een tegel van 60x60 ook geschikt voor de badkamer?

Jazeker! We zien tegenwoordig steeds meer badkamers die betegeld zijn met grotere tegelformaten. Als jij dit ook wilt is het echter wel belangrijk dat je een 60x60 tegel kiest die geschikt is voor toepassingen in vochtige ruimtes. Keramische tegels zijn vanwege hun uitstekende bestendigheid tegen krassen, vocht en vuil nog altijd de meest gekozen optie voor badkamers. Echter worden natuurstenen tegels ook steeds populairder. De meeste van onze badkamer vloertegels zijn voorzien van een antislip laag.

60x60 tegels kopen? Kom langs bij onze showroom!

Heb je al een mooie vloertegel van 60x60 centimeter op het oog? Kom dan langs bij Issa Vloeren in Amsterdam of Alkmaar om onze collectie van dichtbij te bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je van een persoonlijk advies te voorzien. Vanzelfsprekend ben je ook van harte welkom om lekker inspiratie op te doen voor je interieur.
Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?