Heb je een muurtje verwijderd of een aanbouw of serre laten plaatsen? Of heb je waterschade gehad? Dan kan het zijn dat je vloer beschadigd is. De vakmensen van Issa Vloeren kunnen je vloer schuren en er weer een mooi geheel van maken. Wij renoveren en repareren jaarlijks vele vloeren om deze weer in oorspronkelijke staat te herstellen.

Beschadigingen? Laat de vloer schuren!

Een nieuwe vloer laten leggen wanneer je huidige vloer beschadigd is, vergt doorgaans een behoorlijke investering. Bovendien is het in veel gevallen niet nodig om een nieuwe vloer te plaatsen. Issa Vloeren beschikt over alle kennis en expertise om jouw vloer op vakkundige wijze te repareren en/of te schuren, en deze van een frisse afwerking te voorzien. Indien nodig plaatsen we gelijk nieuwe plinten om tot een keurig afgewerkte vloer te komen.

Oliën en lakken

Na het schuren wordt de houten vloer weer opnieuw behandeld met de afwerking van jouw voorkeur. Dat kan met olie, olie-hardwax of lak. De natuurlijke oliën zijn te mengen met diverse kleurpigmenten. Vanuit een kleurstaal bepaal je de basistint, waarna wij deze kleur op jouw eigen vloer realiseren. Het voordeel hiervan is dat je de kleur ziet vanuit je eigen woonkamer en niet vanuit de showroom. Met name eikenhout laat zich uitstekend behandelen met kleur. Bij exoten is duurzaam kleuren een stuk lastiger, maar zeker niet onmogelijk.

Bij Issa Vloeren werken we altijd met kwaliteitsproducten, hetgeen een groot voordeel is. Op die manier kunnen wij namelijk de garantie bieden dat je nog jarenlang van een prachtige vloer kunt genieten.

Vloer schuren en afwerken? Kom langs bij onze showroom!

Issa Vloeren is al jaren gespecialiseerd in vloerrenovaties en –reparaties. Wij komen graag persoonlijk bij je thuis om de staat van je huidige vloer te bekijken en om te bespreken hoe en wanneer je één en ander uitgevoerd wilt hebben. Ook kunnen wij je adviseren over wat voor de parketvloer in jouw woon- of bedrijfssituatie de beste oplossing is.


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
    Privacybeleid en
    Servicevoorwaarden zijn van toepassing.