Click PVC Vloeren

Steeds meer huishoudens kiezen voor PVC vloeren. Dat is niet zo verwonderlijk, want PVC biedt een breed scala aan voordelen ten opzichte van andere vloertypes. Wie zich gaat oriënteren op PVC zal zien dat er grofweg twee verschillende soorten beschikbaar zijn: Plak PVC vloeren en Click PVC vloeren. Hieronder vind je alle Click PVC vloeren uit het assortiment van Issa Vloeren!

Een Click PVC vloer leggen, hoe gaat dat in zijn werk?

In tegenstelling tot een Plak PVC vloer, die met de ondergrond verlijmd wordt, leg je een Click PVC vloer op nagenoeg dezelfde manier als kliklaminaat. Je kunt de planken dus heel gemakkelijk in elkaar klikken, zonder dat je hoeft te lijmen. Vanwege de klikverbindingen in de planken is een Click PVC vloer altijd net iets dikker dan een Plak PVC vloer, die vaak een dikte heeft van slechts enkele millimeters. Wij leggen altijd een speciale ondervloer aan onder Click PVC; deze is vochtwerend en dampdicht, waardoor de levensduur van je PVC vloer verlengd wordt. Daarnaast heeft zo’n ondervloer goede isolerende en geluiddempende eigenschappen.

Ons assortiment Click PVC vloeren

Als specialist op het gebied van PVC vloeren biedt Issa Vloeren een bijzonder uitgebreid assortiment met Click PVC vloeren. Er is volop keuze uit verschillende tegelformaten, uitvoeringen en kleurvariaties, zodat er voor elke interieurstijl en elke ruimte een passende Click PVC vloer te vinden is.

Click PVC kopen? Kom langs bij onze showroom

Ben je inmiddels helemaal overtuigd van de voordelen van Click PVC? Kom vooral eens langs bij een van de showrooms van Issa Vloeren in Amsterdam of Alkmaar. Hier kun je in alle rust de verschillende mogelijkheden bekijken en je door onze ervaren vloerspecialisten laten adviseren. Indien gewenst kunnen wij ook de installatie van je nieuwe Click PVC vloer verzorgen. Ons vakkundige legteam staat garant voor een professioneel eindresultaat!    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
    Privacybeleid en
    Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    Route 072-5404590