Keramische tegels

Ben je je aan het oriënteren op vloertegels? Dan zijn keramische tegels zeker het overwegen waard. Neem eens een kijkje in het aanbod keramische vloertegels van Issa Vloeren en laat je inspireren door de vele mogelijkheden!


Waarom kiezen voor een keramische tegel?

Keramische tegels zijn om te beginnen bijzonder makkelijk in onderhoud. Dit geldt met name voor de geglazuurde tegels; deze zijn voorzien van een beschermende coating die de tegel optimaal bestand maakt tegen vocht en zelfs tegen veel chemicaliën. Keramische vloertegels behoren tot de meest hygiënische opties die er zijn voor een vloer. Ze hebben een hard, massief oppervlak dat geen vuil, stof, pollen of andere allergenen aantrekt, en zijn dan ook uitermate geschikt voor mensen met allergieën. Nog afgezien van alle praktische voordelen waar je van profiteert, creëer je met keramische tegels ook nog eens een zeer stijlvol interieur!

Ons assortiment keramische vloertegels

Issa Vloeren biedt een indrukwekkend assortiment met keramische vloertegels van gerenommeerde merken zoals Piet Boon en Promenade. Deze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Ook op het gebied van tegelformaten is er volop keus - de meeste varianten zijn leverbaar in afmetingen van 60 x 60 tot 120 x 120 centimeter. Goed om te weten: een aantal van onze keramische tegels zijn zelfs geschikt voor het betegelen van wanden. Maar je kunt een keramische vloertegel natuurlijk ook combineren met een van de andere wandtegels in ons assortiment.

Keramische tegels kopen? Kom langs bij onze showroom!

Bezoek onze showroom in Amsterdam of Alkmaar en ontdek zelf wat er allemaal mogelijk is met onze keramische vloertegels. Uiteraard staan onze ervaren vloerspecialisten klaar om je van een gedegen advies te voorzien. Vanzelfsprekend kun je ook altijd even contact met ons opnemen als je vragen hebt. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar!
Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?